M-Kids - Het Beste Van (2004)

Belgiƫ
Label: ARS

1. Swingen (3:58)
  2. Magniedit, Magniedat (3:23)
  3. Halloween (3:10)
  4. Een Mooie Droom (3:32)
  5. Funky Monkey (3:16)
  6. The Jungle Song (3:20)
  7. Over & Out (3:18)
  8. Yo, Yo, Yo (Lang Leve de Muziek) (3:28)
  9. Indianendans (3:09)
  10. Poppa Joe (3:06)
  11. Disco! (3:06)
  12. Sms (3:56)
  13. Leve de Vakantie (3:17)
  14. M-Kids Megamix (3:00)
dit is een leuke cd en ik wil hem heeeeeeeeeeeel graag hebben
geef er een! aan mij

0,5
Een bende belachelijke tieners die denken dat ze goed zijn. Voor vijfjarige misschien wel. 1* voor de 'moeite'

Electro_
Deze liedjes zijn leuk! Jammer dat je er niks meer van hoort zeg. Mijn favoriet is The Jungle Song

0,5
Jij bent ook wel de leukste thuis denk ik

avatar van WeSSeL..
Electro_ schreef:
Mijn favoriet is The Jungle Song

Nee joh, Indianendans is veel leuker als The Jungle Song.

Electro_
Ik vind dit serieus best leuke muziek, Arno. Het voegt natuurlijk niets toe en een boodschap zit er ook niet in, maar het klinkt gewoon erg vrolijk.

0,5
Nou ja, als je het zo bekijkt

nicolas
wat een gemiddelde zeg! met wat ik gehoord heb op radio donna in de auto van mijn moeder kan ik besluiten: 1*

Halloween is leuk! en Swingen, en Funky Monkey, en The Jungle Song en Indianendans, en Poppa Joe en Disco.
De rest ken ik niet hoor 8-)