Projected - Human (2012)

9. Stella (4:37)
  10. Closure (3:36)
  11. Breaking Me (3:29)
avatar van james_cameron
Uitstekend debuut van deze band bestaande uit leden van Sevendust, Creed, Alter Bridge en Submersed. Geen wonder dus dat het resultaat klinkt als een mengeling van al die bands, en dan vooral Sevendust. De stevige rock die hier wordt neergezet schuurt dicht tegen de metal aan en klinkt als een klok, mede door de volvette produktie. Alle songs zijn de moeite waard, zelfs de paar verplichte ballads. Fans van de genoemde bands zullen hier zeker wat mee kunnen.

avatar van legian
Ben hier met toeval op gestuit, en daar ben ik maar wat blij mee ook.
Het is allemaal heerlijk stevige hard-rock die redelijk in de lijn licht met het solo album van Tremonti (afgezien van de zang dan).

Een aanrader voor ieder die wel van wat steviger werk houd.
3.5*