Transplants - Haunted Cities (2005)

Punk / Hip-Hop
Label: La Salle

1. Not Today (2:41)

met Sen Dog

2. Apocalypse Now (3:16)
  3. Gangsters and Thugs (3:55)
  4. What I Can't Describe (4:02)

met Boo-Yaa T.R.I.B.E.

8. Madness (3:09)
  9. Hit the Fence (2:12)
  10. Pay Any Price (1:58)
  11. I Want It All (3:57)
  12. Crash and Burn (4:45)

met Rakaa Iriscience

13. Red Dawn * (3:52)
  14. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 * (3:58)
avatar van Tekh
wat een slechte opvolger van het goede debuutalbum.echt bagger

avatar van nuf
nuf
vind het maar een rare band, vage liedjes, maar wel te luisteren.

*2.5

nicolas
Ondertussen gesplit; Mark Hoppus (niet in deze band) en Travis Barker zijn nl. begonnen met +44 en hadden geen tijd meer voor andere projecten. De dood van The Transplants vond plaats na de Warped Tour.

R_A_M_O_N_E_S
is deze echt zo erg?

avatar van lowieke
Nee. Goed te doen! Maar ik ben helemaal uitgekeken op deze band door die vieze Skinhead Rob. Dankzij Tim Armstrong is ie bezig met muziek en nu doet ie ineen vet stoer over tim armstrong!

niet zo goed als de 1e plaat maar ik vind het wel een goede cd. staan een paar mindere nummers op, vind ik wel jammer had ik ook niet echt verwacht toen ik hem voor het eerst luisterde(ik had hem al gedownload, stiekem...sorry). ik zat toch tussen de 3.5 en de 4 maar ik ga toch voor 3,5 ik vind hem net geen 4 waard.