Eddy Wally - 25 Jaar Gouden Hits (1984)

Belgiƫ
Label: Arcade

1. Cherie (2:23)
  2. Dans met Mij de Laatste Tango! (2:50)
  3. Onder Jouw Balustrade (2:22)
  4. Jou Herken Ik met Gesloten Ogen (3:16)
  5. Als Marktkramer Ben Ik Geboren (3:18)
  6. Violetta (4:37)
  7. Ik Had Je Graag Rode Rozen Gegeven (2:38)
  8. April in Portugal (2:50)
  9. 'T Was op Capri (2:49)
  10. Ik Wacht op Jou (3:39)
  11. Marinella (3:23)
  12. Blijf bij Mij (2:51)
  13. Een Viool in de Nacht (2:51)
  14. Ik Denk aan Jou (2:57)
  15. Oh Wat Ben Ik Blij (2:31)
  16. Melodie D'amour (3:44)
avatar van B.Robertson
"Voice of Europe" luidt het onderschrift. Toch wel wat hoog gegrepen voor Eddy, België heeft vast wel betere zangers. Deze door Fonos gedigitaliseerde CD heb ik van marktplaats, samen met albums van Conny Vandenbos en Willem Duyn. De goedkoopste was gratis. Dat was Eddy niet, maar hij is wel de minste uit dit rijtje. Ik heb er weinig aardigheid aan gehad.

avatar van jailhouserocker1
Geweldig. Deze man is zo gruwelijk slecht dat het er bijna mooi van wordt. Ik vind het fantastisch dat iemand met zo weinig talent zo lang in de belangstelling kan blijven staan. En hij is zeker ook de meest zichzelf overschattende mens op deze aardkloot. Kortom als je al deze kwaliteiten hebt, verdien je wat mij betreft minimaal 5 sterren voor elk album dat je gemaakt hebt. Jammer dat hij het nooit echt gemaakt heeft in Nederland

avatar van B.Robertson
Die vijf sterren sprokkelt Eddy Wally wat mij betreft maar door de kwaliteiten die hij dan wel heeft bij elkaar. Vanavond gaat er alvast een halfje bij mijn waardering op. Ook deze muziek moet soms wat groeien.