Hawthorne Heights - The Silence in Black and White (2004)

Label: Victory

1. Life on Standby (4:11)
  2. Dissolve and Decay (3:44)
  3. Niki FM (3:59)
  4. The Transition (4:05)
  5. Blue Burns Orange (3:20)
  6. Silver Bullet (4:03)
  7. Screenwriting an Apology (3:43)
  8. Ohio Is for Lovers (4:04)
  9. Wake Up Call (4:02)
  10. Sandpaper and Silk (3:36)
  11. Speeding Up the Octaves (4:11)
xAnoukx
Ik ben op dit moment echt fan! Idd geen echte metal, maar gewoon leuke melodieen

avatar van Max Payne
Wat raar dat hier niemand berichtjes post, in engeland is dit echt 1 van de opkomende bands!

ze hebben al heel wat nummers uitgebracht en ik ken alles, best zonde want de muziek is erg leuk

Niki Fm, Ohio is for lovers en Waker up call de 3 besten van dit album

xAnoukx
Van 4 naar 4,5*
Beste nummers: Niki FM, the Transition, Screenwriting an Apology, Ohio is For Lovers, Speeding up the Octaves.

avatar van AxNUS
Ik vind het echt tof, ken ze al een tijdje.. Maar ga ze steeds leuker vinden. Ik vind het trouwens meer New wave emo achtig dan metal.

AvRiL*AsHLEe*fan
Is leuke muziek, maar idd absoluut geen metal. Ga niet erop stemmen, want ik ken niet alle liedjes.

avatar van james_cameron
Weinig opzienbarende poppy emorock, degelijk uitgevoerd maar heel vlak qua songmateriaal. Het luistert allemaal best lekker weg, maar geen enkele song maakt echt een blijvende indruk. Hopelijk zijn de albums hierna wat beter...