Hitzone 08 (1999)

Alternatieve titel: TMF Hitzone 8

Label: EMI

1. Enrique Iglesias - Bailamos (3:38)
  2. City to City - The Road Ahead (Miles of the Unknown) (4:05)
  3. Lou Bega - Mambo No 5 (A Little Bit Of) (3:39)
  4. Toy-Box - The Sailor Song (3:12)
  5. Five - If Ya Gettin' Down (3:00)
  6. Britney Spears - Sometimes (3:55)
  7. Miranda - Vamos a La Playa (3:12)
  8. A*Teens - Super Trouper (3:51)
  9. Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) (3:40)
  10. La Bionda - Eeah Dada! (3:42)
  11. Geri Halliwell - Mi Chico Latino (3:12)
  12. T-Spoon - Summer Love (3:51)
  13. Perfect Phase - Horny Horns (3:34)
  14. Phats & Small - Feel Good (3:25)
  15. Moloko - Sing It Back [Boris Radio Edit] (3:36)
  16. Jordan Knight - Give It to You (4:49)
  17. Another Level - From the Heart (4:52)
  18. K-Ci & Jojo - Tell Me It's Real (3:41)
  19. 702 - Where My Girls At? (2:48)
  20. De Boswachters - Het Bananenlied (3:07)
avatar van avdj
Mijn eerste CD die ik kocht.

De eerste van mij was Hitzone 2 erg grappig als je dat af en toe weer eens terug luisterd!

avatar van avdj
Mwa, ik wordt er niet vrolijk van!

avatar van lebowski
Zeg Yak, kan je die hele serie niet editen naar Shitzone, of was die grap al gemaakt

avatar van Yak
Yak
lebowski schreef:

Nee, je bent toch echt de eerste met dit schot voor open doel.

moviefreak#1
The Sailor Song
Blue dabadee
Bananenlied
Kci en Jojo

Ik vind dit echt een vet album

1,0
Oei Bananenlied me hele voetbalteam/klas was er dol op en ik TOEN ook. Laatst weer gehoord en had em bijna in prullebak gedonderd

avatar van Nicolage Rico
Ik heb toch wel erg goede herinneringen aan de meeste van deze songs....

Wil niet zeggen dat ik een hekel heb aan die Hitzone-cd's...

Electro_
Ik zal het maar bekennen: Track 7,8,11 en 15 heb ik aangevinkt als favoriete tracks bij dit album. (Nu is Moloko eigenlijk helemaal niet iets om je voor te schamen)

avatar van Justinx
Ik dacht nou juist dat je het bananenlied zou gaan aankruisen. Jammer weer een weddenschap verloren.

eazyfan
K-Ci & Jojo - Tell Me It's Real is egt nog vet.de rest is gewoon wat ik ken van TV en radio en kan ik niet egt liefhebben.

avatar van BlueVelvet
Het Bananenlied van de Boswachters

haha die doet het nog steeds goed op kinderdisco's waar ik draai

Maarjah.. Ik heb geen bananenn.. Ik heb geen bananen vandaag

Kadafi
Deze is echt om te huilen. Slechts 'The road ahead' en 'Sing it back' speel ik nog wel eens af.

avatar van thelion
1,0
Dit is toch wel de slechtste uit de serie geloof ik.............. Alleen Phat's & Small en Moloko zijn nog eenigsinds om aan te horen voor de rest geld dat je nog beter naar het in de grond rammen van een heipaal kan gaan luisteren.

avatar van tnf
tnf
Wow, deze editie is wel érg plastic. Ik doe maar geen aparte reviewtjes voor sommige tracks, dan wordt het zo'n afkraak-festijn...

3 is nog niet zo erg (als je de hype eromheen even wegdenkt) en 15 ook niet.

0,5
Deze is dan weer minder. Was toen nog wel leuk op een schoolfeest, maar inmiddels is (behalve Sing it Back) het meeste toch wel klaar voor de vergetelheid. Heb trouwens die hype rond The Road Ahead nooit begrepen, baggernummer vind ik dat.

avatar van Gatver
Inderdaad, een domper op de feestvreugde! The Road Ahead? Ach, tekstueel gezien is dat gewoon Frans Bauer, maar dan in het Engels!

Sing It Back is en blijft een briljantje , zeker in deze context.

avatar van LucM
1,0
"Sing It Back" van Moloko vind ik het enige briljante nummer op deze hitzone dat vooral gevuld is met wegwerppop. Alhoewel, de nummers van City to City, Lou Bega en Britney Spears mogen er ook zijn.

City to City... da's misschien wel het ergste nummer dat ooit is geschreven in Nederland.

Ook nog 's een rip off van Everybody Hurts van REM. Gelukkig is het niveau van de top 40 inmiddels weer wat hoger.

avatar van LucM
1,0
"The Road Ahead" van City to City (nadien niets meer van hen gehoord) wordt nu nog bij momenten gedraaid (op de Belgische radio). Bijzonder vind ik het nummer niet, maar ik heb nooit gedacht aan "Everybody Hurts" van REM (verscheen ook 7 jaar eerder), maar het heeft inderdaad wat van weg.

"Blue (Da Ba Dee)" van Eiffel 65 werd destijds grijsgedraaid, ik ontdek nu dat ik het op een CD-box heb (de 100 grootste jaren 90 hits).

avatar van Madjack71
Eigenlijk maar met 1 echt goed nummer die de kwalificatie van muziek waardig is nl. Moloko.

OMG Mijn eerste hitzone!!! Deze heb ik zo ontzettend grijsgedraaid.

avatar van hpdewin
mijn eerste cd ik was iets van 6 toendertijd ik vond Blue zo leuk dat ik voor sinterklaas deze cd kreeg haha fantastisch was dat, toen was downloaden nog geen optie, we hadden toen niet eens een computer, als ik dan een nummer hoorde dat ik leuk vond dan rende ik naar de radio en zette ik hem harder en dan maar luisteren zolang het duurd

timon
Eigenlijk is me alleen nummer 15 bijgebleven. De rest is na 10 jaar al gewist op m'n harde schijf.

jongens, ik ga hier niet zeggen dat deze cd geniaal is, maar deze cd is wel grappig om een x op te zetten.

Verder geen hoog niveau maar beter dan de huidige Hitzones

avatar van PEN15
BlueVelvet schreef:
Het Bananenlied van de Boswachters

Hebben die pipo's eigenlijk wel een eigen plaat? Wat een vreselijk verzieknummer van een heel leuk liedje. Wat me stoorde waren die eigen armieterige sinterklaasrijm tekstjes, die verzin je zelfs niet terwijl je een spoedzitting aan het houden bent in het kleine kamertje.

avatar van jellecomicgek72
0,5
Enorme zooi van de onderste plank En de hoes lijkt wel op een seven-up fles ofzo.