Hitzone 10 (2000)

Alternatieve titel: TMF Hitzone 10

Label: BMG

1. Vengaboys - Shala Lala (3:36)
  2. Sisqo - Thong Song (4:06)
  3. DJ Jean - Love Come Home (3:43)
  4. The Artful Dodger - Re-Rewind the Crowd Say Bo Selecta (4:01)
  5. All Saints - Pure Shores (4:27)
  6. Tom Jones en Mousse T. - Sexbomb (3:32)
  7. Scoop - Rock the House (3:30)
  8. Backstreet Boys - Show Me the Meaning of Being Lonely (3:54)
  9. Montell Jordan - Get It on Tonite (4:36)
  10. Five - Don't Wanna to Let You Go (3:37)
  11. Westlife - I Have a Dream (4:05)
  12. Doe Maar - Als Niet Als (4:12)

met Brainpower en Def P

13. DJ Jurgen - Higher and Higher (3:54)
  14. Rollergirl - Luv U More (3:41)
  15. Christina Aguilera - What a Girl Wants (3:21)
  16. Kelis - Caught Out There (4:52)
  17. IMx - Stay the Night (3:40)
  18. Shania Twain - Don't Be Stupid (4:11)
  19. Anouk - The Dark (3:15)
  20. Anton en DJ Otzi - Anton aus Tirol * (3:48)
Marcel²
Blijf het leuk vinden, soms terug in de tijd met deze cds. Draai het nog wel eens. Anouk met The Dark is natuurlijk erg mooi.

avatar van grovonion
alleen The Artful Dodger kan me bekoren. En Anton aus tirol. Maar da's alleen omdat ik goede herinneringen heb aan een bepaalde skivakantie... nu weet ik ook weer in welk jaar dat was

avatar van grovonion
oh, Kelis. Ook niet slecht.

avatar van Justinx
Ik denk wel een van de beste hitzones allertijde, voor zover de hitzones leuk waren vroeger.

avatar van tnf
tnf
Staat die van Shania Twain er in de Sky Radio-achtige versie op, of in die Rednex-achtige remix? Ik heb die beiden namelijk vaak gehoord.

Die laatste versie is zóóó erg, daar moet ik zó verschrikkelijk om lachen...

Anouk

avatar van radio 538
redelijk leuk

met soms aardige nummers

2,5 ster

Kadafi
Vreemd dat niemand het over dat ene nummer heeft gehad, dat echt met kop en schouders boven de rest van deze 'bout' uitsteekt.

'Pure Shores' natuurlijk. Maar waarom? Die dames hebben lekkere stemmen, het is dromerig, en, niet bijzonder, maar goed opgebouwd.

Het enige jammere is dat het 'bliepje' verdacht veel overeen komt met Madonna's versie van 'Frozen'.

avatar van thelion
The Artfull Doger - Re-rewind the Crowd Say Bo Selecta....geweldig nummer.......
De rest ai ai ai......

Staan nog wel wat aardige nummertjes op. Re-rewind, Pure shores, Get it on tonite, Caught out there, The Dark, zijn toch wel te pruimen. Thong song vond ik destijds erg vet dus kan ik nog steeds best aanhoren.

avatar van musicfriek
All Saints - Pure Shores, hun beste

avatar van BlueVelvet
Inderdaad, het schoolvoorbeeld van hoe een popnummer hoort te klinken

avatar van Madjack71
Weinig nummers die ik zelf graag op mp3 zou willen hebben zelfs. Tom Jones en Doe Maar, vooruit All Saints dan ook nog. Met Anouk heb ik het wel gehad. Kan haar niet meer horen en zien, nou ja zien....

avatar van jellecomicgek72
Was vroeger als klein ventje verslaafd aan die hitzone cd's.
Nu vindt ik er geen bal meer aan.

timon
Nummers 6 en 16 mogen blijven. De rest graag richting vuilnisbelt!

avatar van Dibbel
1,0
Slechte aflevering uit de Hitzone-serie. Nummer 10 alweer reeds, ook in 2000.
Hier welgeteld 3 fatsoenlijke nummers, te weten Anouk, Tom Jones met Mousse T (al gaat die behoorlijk richting guitly pleasure) en All Saints.
Shania Twain laat de teloorgang van een ooit als integere country-pop zangeres gestarte carriere hier horen. Al hoor ik deze Rednex-achtige versie van haar eigen nummer nog wel met een glimlach aan en schaar ik gerust onder de guilty pleasures.
Als ik goeie zin heb, wil ik van deze ook nog wel Montell Jordan, Five en Doe Maar aanhoren, maar de rest is weinig tot niks. Ook dat nummer van The Artful Dodger niet (neigt erg naar dwangmatig nagelbijten).
Absolute dieptepunten zijn nummer 2, nummer 7, nummer 11 (ergerlijke cover van het zeikerigste liedje van ABBA), nummer 14 (ook een cover, maar ik ben even kwijt van wie) en nummer 20 (hoofdverantwoordelijke voor allerhande andere skihutcrap wat daarna kwam en als zodanig helaas trendsettend).

avatar van pureshores
Net voor het weekend nummer 10:

1.Vengaboys - Shala Lala (3:36)-kleuterig vervolg op Kiss, men laat duidelijk merken het allemaal niet serieus te nemen, maar de grote successen van album 1 waren hier al tanende

2.Sisqo - Thong Song (4:06)-altijd beetje vervelend nummer gevonden, de remix van nr4 ervan is wel te pruimen.

3.DJ Jean - Love Come Home (3:43)-typische kermishouse-kan het niet meer loszien van de bewerking met Def Rhymz

4.The Artful Dodger - Re-Rewind the Crowd Say Bo Selecta (4:01)-klassieker in het uk garage genre en de start voor Craig David-hoorde dit pas nog ergens gedraaid worden en het publiek reageerde meteen enthousiast, produktie zit prima in elkaar

5.All Saints - Pure Shores (4:27)-ik doe niet aan zelfverheerlijking maar dit is uiteraard een heerlijke dromerige popplaat met knisperende Orbit produktie, het refereert erg naar Ray of light maar hiermee lieten de dames wel zien een wat serieuzere girlband te zijn

6.Tom Jones en Mousse T. - Sexbomb (3:32)-toen vond ik er niet veel aan maar als ik het nu hoor kan ik er wel om lachen. Gewoon tussendoortje voor beiden

7.Scoop - Rock the House (3:30)-meer van hetzelfde als Drop it

8.Backstreet Boys - Show Me the Meaning of Being Lonely (3:54)-kwijlballad voor bij de open haard

9.Montell Jordan - Get It on Tonite (4:36)-dit werd een hele dikke hit wat ik altijd vreemd vond want zo bijzonder is het niet-het was tevens een laatste stuiptrekking aangezien we daarna niet veel meer gehoord hebben, er kwam nog een singletje achter deze en dat was het wel

10.Five - Don't Wanna to Let You Go (3:37)-niemendalletje van de stoerste boyband

11.Westlife - I Have a Dream (4:05)-waar Five nog enigzins smoel heeft-heeft deze groep naar mijn mening niets-alleen de naam Westlife al, het is allemaal gesmolten boter en zij kunnen elk lied zo coveren dat elk gevoel er uitgeperst is

12.Doe Maar - Als Niet Als (4:12)-die ken ik even niet
met Brainpower en Def P

13.DJ Jurgen - Higher and Higher (3:54)-vrolijk hitje-vond deze nog wel gaan

14.Rollergirl - Luv U More (3:41)-gok dat het een cover is van paul elstak-kan het even niet voor de geest halen

15.Christina Aguilera - What a Girl Wants (3:21)-beeje hetzelfde als Genie maar deze is lang niet zo catchy

16.Kelis - Caught Out There (4:52)-ook een dame die gewoon doet wat zij wil-voor een rnb plaat was dit behoorlijk anders: het geschreeuw, de produktie, dit vind ik nog steeds top en Kelis mag ik graag horen

17.IMx - Stay the Night (3:40)-rnb plaatje dat je na 5 minuten alweer vergeten bent

18.Shania Twain - Don't Be Stupid (4:11)-nat That don't impress me much werd de formule van de "dance achtige"produktie uitgemolken, zo ook deze, stupid is het wel

19.Anouk - The Dark (3:15)-dit klinkt als een zusje van Skunk Anansie-Weak, een nummer van haar dat je nu nog maar weinig hoort

Anton en DJ Otzi - Anton aus Tirol * (3:48)
ski hut meuk

het is allemaal weer weinig verheffend en veel klassiekers levert het niet op-het is ook maar net wat men op deze cd's wil zetten

avatar van RogerV
1.Vengaboys - Shala Lala (3:36
Vreselijke smakeloze rotzooi. Hier zakten ze nog verder door de bodem voor zover dat nog kon.

2.Sisqo - Thong Song (4:06)
Saaie kutplaat

3.DJ Jean - Love Come Home (3:43)
Goedkope puberhouse en een slechte ripoff van een plaat van Rollo Armstrong

4.The Artful Dodger - Re-Rewind the Crowd Say Bo Selecta (4:01)
Classic maar helaas met Craig David. Daarom vind ik hem persoonlijk minder.

5.All Saints - Pure Shores (4:27)
De plaat waar de All Saints boven zichzelf uit wisten te stijgen. William Orbit doet een dusdanig meesterlijke productie dat deze nooit verslijt.

6.Tom Jones en Mousse T. - Sexbomb (3:32)
Standaard housenummertje. Gaat snel vervelen.

7.Scoop - Rock the House (3:30)
Platte kermistroep

8.Backstreet Boys - Show Me the Meaning of Being Lonely (3:54)
Alleen de titel is al een kotszakje waard

9.Montell Jordan - Get It on Tonite (4:36)
Saai

10.Five - Don't Wanna to Let You Go (3:37)
Niet leuk

11.Westlife - I Have a Dream (4:05)
Dat er jongens hun naam verbinden aan deze ballenloze rotzooi is echt een groot raadsel

12.Doe Maar - Als Niet Als (4:12)
Doe Maar was oke. Def P en Brainpower niet met hun pathethische en humorloze houding.

13.DJ Jurgen - Higher and Higher (3:54)
Geen lange houdbaarheidsdatum maar was nog wel te doen deze

14.Rollergirl - Luv U More (3:41)
Kutcover van Sunscreem. De versie van Paul Elstak is ook een cover maar die was geniaal.

15.Christina Aguilera - What a Girl Wants (3:21)
Standaard plastic popmuziek zonder ziel. Weg ermee.

16.Kelis - Caught Out There (4:52)
Dit deed me niet zoveel maar is ook niet slecht op zicg

17.IMx - Stay the Night (3:40)
Duf

18.Shania Twain - Don't Be Stupid (4:11)
Deze muziek is anders behoorlijk stupid

19.Anouk - The Dark (3:15)
Anouk kan me gewoon niet bekoren. Al is het niet slecht.

Anton en DJ Otzi - Anton aus Tirol * (3:48)
Skihut bagger maar eerlijk is eerlijk. Bij carnaval 2000 flink meegeschreeuwd. Al riepen we lekker fout "Haider aus Tirol" omdat die net aan de macht was gekomen in Oostenrijk. Dit was overigens nog voor skihut muziek echt vervelend werd.

avatar van LucM
1,0
All Saints vind ik het beste nummer hierop, Tom Jones en Mousse T. en Anouk zijn hier ook meer dan behoorlijk. Doe Maar en Montell Jordan kunnen hier nog mee door, de rest vind ik matig tot zwak.

avatar van adri1982
Ik heb de eerste hitzones nooit echt helemaal geluisterd. Er zit gewoon heel veel bocht tussen.

avatar van Rhythm & Poetry
Jij kijkt vast weinig schaatsen.