Hitzone 06 (1999)

met Dignity

19. Blof - Harder Dan Ik Hebben Kan
  20. Double Date - Email to Berlin
JonnieBrasco
Uit de tijd dat ik nog redelijk smaakloos veel top-40 luisterde, en van deze periode/cd kan ik me nog alle nummers herinneren. Het meeste vond ik (en vind ik nu zéker achteraf) troep. Van het deuntje van Buzzy Buss werd ik destijds wel blij, en ook van die van DJ Jurgen en ATB. You Get What You Give is het enige nummer wat hier op staat dat ik nog graag hoor. Dat was ook wel m'n favoriete nummer van 1999.

avatar van BoordAppel
Mr. Oizo vind ik geweldig en ook Postmen is erg aardig. Blof en Armand van Helden mogen er ook wel wezen.

Double Date is echt hilarisch slecht.

avatar van avdj
1,0
Die bonustrack vind ik ook vreselijk. Alleen Blof kan ik nog waarderen. De rest vind ik echt niks meer aan.

Door Liquido krijgt die een 1,5 is gaaf nummer!!

avatar van Nicolage Rico
Liquido is zeker top!

En "Better of Alone" > _o_

Electro_
Hahaaa Toy-Box! Dat was vet!

avatar van avdj
1,0
Inderdaad wel leuk op m'n 11de.
Maar deze CD heb ik echt al jaren niet meer gedraaid.

Doom!
Een tijd geleden een geweldige cd, nu niet meer dan ergernis. Alleen de nummers van Liquido, Dj Jurgen en Blof zijn nog redelijk goed.

Voor een klein beetje jeugdsentiment toch nog een 1.5*.

Bob Cremers
Liquide en Toybox dat zijn de enige beste groepen op de cd.

avatar van the viking
Geweldige cd met veel topartiesten maar mijn absolute favorieten zijn Britney Spears , Vengaboys en Double Date !

Ze schieten schijnbaar als paddestoelen uit de grond die Hitzones !

avatar van musicfriek
Schoten ze maar weer terug de grond in...

avatar van the viking
Onkruid vergaat niet !

You Get What You Give is nog steeds leuk. De rest zoooo slecht, maar ook zo leuk om weer eens te horen

Bob Cremers
You Get What You Give een mooi nummer.

avatar van Lukas
1998-1999 was mijn ultieme top-40-volg tijd. Ik was geen muzikale vroegbloeier, dus zelfs fan van Britney!

Liquido - Narcotic
New Radicals - You Get What You Give
Armand Van Helden - You Don't Know Me
Postmen - Renaissance
met Dignity
Blof - Harder Dan Ik Hebben Kan

Zijn de achteraf goed te behappen nummers, overigens toevallig in volgorde van goed naar minder...

avatar van Lukas
Laat ik daarom gul zijn en er een 2 voor geven... denk bovendien dat ik alle hitzones maar eens langsloop. Ik had zelf ooit nummer 8

Marcel²
De Vengaboys met We're Going To Ibiza is een lekker nummer, toen en nog steeds. (vind ik)

avatar van Arno
Het enige wat ik nog wat meevallen vind op deze cd is Liquido, best wel een leuk nummer. De rest is voor mij echt niets waard. 1*

liekpiek
De allereerste cd die ik kocht, ik was toen 9 of 10 denk ik...maar wel al verstandig genoeg om na een paar keer luisteren te concluderen dat voor mij alleen 'Narcotic' en 'You get what you give' echt interessant waren.

avatar van Nicolage Rico
Dit is toch wel de beste hitzone die er is, denk ik. "Toen" vond ik de meeste nummers goed, nu vind ik het uiteraard een tikkie minder. Toch goede herinneringen aan deze nummers en daardoor kan ik best eens 2* voor een Hitzone-cd. "Better Of Alone" kan ik nog steeds erg goed waarderen.

avatar van BlueVelvet
2. Vengaboys - We're Going to Ibiza
4. Tarkan - Simarik
9. Dj Jurgen - Better Off Alone
10. Dj Jean - The Launch
11. ATB - Don't Stop

Dit waren de nummer die ik toen (toen ik niet wist dat er buiten de top-40 goede muziek bestond; immers als het goed was zou het toch wel de huidige nummers verdringen )
zó vet vond!

Nu vind ik alleen nog Mr.Oizo wel grappig

avatar van Maximusic
Ook mijn eerste zelf gekochte CD! Destijds vond ik m geweldig. Vooral Britney Spears de Vengaboys DJ Jurgen en Jean en Blof vond ik erg goed. Momenteel vind ik die muziek niks meer aan, alleen Blof kan ik nog wel waarderen. Toch is het af en toe best leuk die nummers te horen, dan waan ik me weer helemaal in mn basisschool periode, die goeie ouwe tijd.

avatar van radio 538
ook vrij aardig maar ook saaie nummers

2,5 ster

Kadafi
Hier staan misschien nog wel de meeste goede nummers op uit de gehele TMF hitzone geschiedenis.

5 (Narcotic)!!!

Maar ook 8, 9, 11, 13 en 19

avatar van tnf
tnf
1. Britney Spears - Baby One More Time

Slim in elkaar gezet, dat wel, maar het is en blijft plastic.

3. Toy-Box - Tarzan & Jane

Het kon nog véél flauwer dan Aqua. En omg, de stem van die 'zangeres'...

5. Liquido - Narcotic

Die kitcherige keyboardjes doen het hem. Typisch Duits, eigenlijk en dat bedoel ik niet eens negatief.

7. Mr. Oizo - Flat Beat

Het is niet dat ik het grijsdraai maar het is niet slecht. Iets mist eraan om er echt een topper van te maken. Het succes komt voor een groot deel door die clip.

8. New Radicals - You Get What You Give

Deze heeft een van de leukste intro's ooit op plaat gezet, en verder is het gewoon een lekker fris lentenummer.

9. Dj Jurgen - Better Off Alone

Zielloos doch slim in elkaar zittend commerciëel eurotrance-product. Wel hadden ze hiervoor een wat prettiger stemgeluid mogen gebruiken.

10. Dj Jean - The Launch

Anno 1999 zowat op repeat in huize Tnf. Dat is echter een stuk minder geworden. Ik ben het wat goedkoop gaan vinden. En jammer van die nog slechtere remake van een tijdje geleden.

12. Buzzy Buss - You Don't Stop

Een schoolvoorbeeld van perfect gemaakte commerciële dance. Het is niet dat het nou zoveel inhoud heeft, maar het is goed geproduceerd, het klopt 100 % en het komt tegelijkertijd niet zo plastic over als die van Dj Jurgen.

13. Armand Van Helden - You Don't Know Me

Mooie stem, leuke melodie, leuke filtertjes. Op een gegeven moment werd dat laatste wat afgezaagd, maar toch klonk het nog fris.

14. Elliott Mango - Here We Come

Moet dit niet Timbaland feat. Magoo zijn??? Zo ja, dan vind ik dit leuker dan Timbaland's meest recente spul. Het komt net iets minder doordacht op me over.

15. VIP Allstarts - When It's My Turn

Met o.a. Ray Slijngaard. In tegenstelling tot de circa 1993 zowat stukgedraaide 2 Unlimited-platen heb ik dit echter nooit uit mezelf opgezet. Saai liedje.

18. Postmen met Dignity - Renaissance

Een 'echt' bandje dat daadwerkelijk kon musiceren en ook gewoon leuke liedjes maakte. Niets mis met dit nummer. Het blijft bovendien erg hangen.

20. Double Date - Email to Berlin

Een van de slechtste platen ooit en tegelijkertijd ook een van de grappigste. Ik kan er niet écht een hekel aan hebben.

Valt me nog mee. Naast het goede Baby one more time ook de New Radicals en Liquido erop, dat is alvast fijn. De dance is ook niet zo bar slecht als op vorige Hitzone's.

avatar van thelion
De nummers 5, 7, 8 en 13 zijn goed te doen......de rest nou ja laat maar speciale vermelding voor Dubble Date......

avatar van Kos
Kos
Liquido. .

avatar van Gatver
Ach, dat nummer zelf van Double Date is toch best leuk, de uitvoering helaas wat minder. Sappig waren ze wel!

timon
Vooruit een half sterretje voor tracks "4, 5, 7, 13". Die muts van de New Radicals is nog steeds zwaar overschat en de ultieme "one-day-fly-song". Had podiumvrees en derhalve na 1 CD opgestapt!