Darkest Hour - Undoing Ruin (2005)

Label: Victory

1. With a Thousand Words to Say But One (4:22)
  2. Convalescence (4:13)
  3. This Will Outlive Us (3:48)
  4. Sound the Surrender (3:42)
  5. Pathos (1:34)
  6. Low (3:04)
  7. Ethos (1:21)
  8. District Divided (2:28)
  9. These Fevered Times (3:09)
  10. Paradise (3:45)
  11. Tranquil (6:22)
zeer mooie, ingewikkelde solo's
is echt de moeite waard om te kopen.

Atheist
Gothenburgcore op z'n best. Klinkt bij tijd en wijle zo Scandinavisch dat het soms weinig meer te maken heeft met wat men noemt metalcore. Het toppunt van de Scandinavisering van de metalscene in de VS

avatar van the legend
Beste album wat ik misschien wel ooit gehoord heb. De sound is voortreffelijk en zelfs de gewone clezne zangstukken zijn zelfs goed. Goede afwisseling en meerdere memorabele songs. Live zijn deze jongens wat mij betreft niet te overtreffen. Dat ze maar snel weer deze kant op komen en mij weer kipopenvel bezorgen.
Geniale plaat.5

avatar van james_cameron
Prima woeste thrash met elementen van metalcore en death metal. De zang is wat eentonig, maar de songs zijn vrij sterk en worden retestrak ingespeeld. Na een tijdje gaat alles wat op elkaar lijken, maar toch laat het album een goede indruk achter, vooral door het lekkere gitaarwerk en de beestachtige ritmesectie.

james_cameron schreef:

avatar van Devoo
Wow, dit is echt overweldigend! Moet ik zeker checken op Ieperfest!