menu

9th Wonder & Buckshot - The Solution (2012)

mijn stem
3,36 (11)
11 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Duck Down

  1. The Big Bang (3:51)
  2. What I Gotta Say (3:49)
  3. Stop Rapping (3:40)
  4. Crazy (3:02)
  5. The Feeling (3:48)
  6. Sam (2:53)
  7. Pat Em Down (3:51)
  8. Keep It Going (2:44)
  9. The Change Up (2:41)
  10. Shorty Left (3:13)

    met Rapsody

  11. You (3:37)

    met Dyme-A-Duzin

  12. The Solution (4:32)
totale tijdsduur: 41:41
zoeken in:
avatar van Rhythm & Poetry
3,0
Ik geniet van die eerste track. Het is een soort van Alchemist-beat, alleen laat 9th Wonder even horen hoe je daar ziel in legt. Mooi om te horen dat 9th nog wel degelijk een prima producer is.

Overigens: geef mij de nieuwe plaat met Murs maar. Toch duidelijk een interessantere rapper dan Buckshot. En de beste beats staan ook gewoon op dat album, hoewel: Shorty Left.

avatar van shaadiq haynes
4,0
erg lekker

avatar van Dirruk
3,5
Heerlijke openingstrack! Gelijk het beste nummer van het album i.m.o. Voor de rest gewoon een aardig album. Ook goed werk van 9th Wonder.

avatar van thgryda
3,5
Klinkt fijntjes, de openingstrack is allicht het beste nummer maar ook daarna blijft het niveau constant hoog en zijn er nog een paar uitschieters die het niveau van The Big Bang benaderen. Ik vind het album met Murs ook ietsje beter omdat ik Murs een betere mc vind maar deze mag er ook zijn. Ik vind deze net als zijn voorganger toch tegen de 4 aanzitten. Ik had eigenlijk niet verwacht dat 9th wonder, de man die ooit een van de vetste producers was maar de jongste jaren onder niveau acteerde, even in 1 maand 2 dikke albums uit zijn mouw kon schudden.

avatar van MJ_DA_MAN
3,0
Deze plaat bevalt me, ondanks dat ik deze hetzelfde cijfer ga geven, meer dan de nieuwe Murs & 9th. Ondanks dat ze ongeveer van hetzelfde niveau zijn vind ik dit album fijner om naar te luisteren; vind het meer een geheel en constanter qua producties. Buckshot doet het ook aardig en vult de producties net als op de vorige twee albums van de heren goed aan. Ruime 3*.

avatar van Nr.4
3,5
Buckshot en 9th samen vind ik altijd fijn resultaat opleveren. Heel goeie MC en de soulvolle beats van 9th passen er altijd prima bij. Sterk geheel, niet echt uitschieters. 9th wonder is trouwens echt goed bezig dit jaar met Murs, Buckshot en Rapsody.

avatar van Nr.4
3,5
Toch wel minder dan de vorige twee albums van dit duo. Klinkt wat meer uitgeblust ofzo.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:47 uur

geplaatst: vandaag om 09:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.