Dive - Dive (1994)

geen stemmen

Zweden
Pop / Electronic
Label: RCA

1. City of Silent Wishes (4:51)
  2. Through the Pipeline (3:16)
  3. Ultralight Lovegun (5:03)
  4. Coming on Strong (7:17)
  5. Last Train Ever (3:57)
  6. Waiting for Elvis (4:18)
  7. Vow (4:47)
  8. Drain (5:50)
  9. The Descent (5:04)
  10. Next to You (5:12)
avatar van Dibbel
Niet te vinden met de zoekfunctie, hoogstens via uitgebreid zoeken op artiestniveau.
Misschien helpt het als je er een berichtje bij zet, denk ik dan maar.
Ik heb dit ding ooit zelf toegevoegd, waarschijnlijk toen ook gedraaid, daarna nooit meer.
Waarschijnlijk ooit gekocht in een grote zoveel voor zoveel sale.
Dit is een Zweeds duo: Krister Linder en Erik Holmberg, waarvan Linder ook 'los' op de site staat.
Genre pop/electronic, Discogs voegt daar nog synthpop en ambient aan toe.
Hebben hiervoor nog 2 CD's gemaakt.
Van die relaxte synthpop dus, maar ik merk dat ik geen groot kenner van dit genre ben.
Daarom doet het me bij gebrek aan beter af en toe denken aan The Beloved en vaag aan Depeche Mode en Portishead.
Klinkt helemaal niet onaardig allemaal, Ultralight Lovegun vind ik zelfs geweldig.
Ik kom over een jaar of 10 nog wel eens terug voor de punten

Edit:
Een berichtje erbij zetten helpt inderdaad: als je nu Dive intikt, zie je hem helemaal onderaan bij de resultaten