Pentagram - Turn to Stone (2002)

Rock / Metal
Label: Peaceville

1. Petrified (5:54)
  2. Wartime (5:22)
  3. All Your Sins (4:37)
  4. Frustration (3:36)
  5. Burning Saviour (9:06)
  6. Sinister (4:31)
  7. Bride of Evil (4:34)
  8. When the Screams Come (3:41)
  9. Relentless (3:48)
  10. Vampire Love (3:41)
  11. Evil Seed (4:39)
  12. The Ghoul (5:13)
  13. Wolf's Blood (4:27)
  14. Madman (4:13)
  15. 20 Buck Spin (4:19)
  16. Death Row (4:11)
  17. Live Free & Burn (3:09)
avatar van B.Robertson
Doom metal - heavy metal, of gewoon hardrock in de traditie van Black Sabbath. Oude band uit de USA. Turn to Stone is een compilatie. De band bestond al bijna 15 jaar toen in 1985 het debuut werd opgenomen. Peaceville bracht dat later opnieuw uit en in '87 en '94 verschenen er 2 nieuwe albums voor Peaceville. Er staat op Turn to Stone ook netjes aangegeven wat de band na Peaceville deed. Pentagram bestond hier uit Bobby Liebling (vocals),Joe Hasselvander (drums), Victor Griffin (guitar), Martin Swaney (bass). Mooiste nummers zijn Petrified, Frustration, Burning Saviour (met zijn spannende teksten over The Goat of Mendes) en Wolf's Blood. Voor de rest is het Black Sabbath Volume 4 gehalte me wel eens wat te hoog.