Baccara - Baccara (1977)

Spanje
Label: RCA

1. Yes Sir, I Can Boogie (4:33)
  2. Love You Till I Die (4:25)
  3. Granada (4:17)
  4. Gimme More (3:47)
  5. Koochie-Koo (3:58)
  6. Sorry, I'm a Lady (3:37)
  7. Cara Mia (2:56)
  8. Feel Me (4:18)
  9. Can't Help Falling in Love (3:27)
  10. Number One (2:39)
  11. Don't Play Me a Symphonie (4:18)
Electro_
Yes Sir, I Can Boogie is gecoverd door Goldfrapp. Ken hem al een paar jaar denk ik, maar hij blijft echt geweldig .

Geniaal schrijversduo; die 2 dames.
Yes Sir, I Can Boogie; zulke teksten worden tegenwoordig niet meer gemaakt.

Eigenlijk best jammer, altijd leuk om eens terug te horen.

avatar van Paap_Floyd
Yes sir, I can boogie is fantastisch. Ik ken de rest niet, waarom krijgt dit zo laag?

Zeer slecht natuurlijk, maar zo campy dat het weer leuk wordt.

bikkel
Geniaal in zijn genre.dat accent........echt erg dus.Wel leuke dames trouwens(toen)
Schijnen nog steeds op te treden.

avatar van LucM
Rond die tijd was Baccara de meest foute muziek. De Engelse uitspraak van "Yes Sir, I Can Boogie" is zo slecht dat het nummer weer leuk wordt, "Sorry, I'm a Lady" is vrijwel een guilty pleasure voor mij, de andere nummers ken ik niet.

Father McKenzie
Aha, ik ben de enige niet die deze hitjes van deze leuke frivole dames als guilty pleasures mag genieten.... inderdaad zo fout uitgesproken Engels, en zou fout tout court, dat het erg leuk wordt, toch?

Father McKenzie
Vannacht al zappend deze Spaanse deernen nog eens tegengekomen op de Duitse televisie. Men had geen kosten gemaakt voor nieuwe shows, men zond non-stop oude clips uit, ik moet zeggen, hoe fout ook..... I like it.
Hun slecht Engels, hun danspasjes.... maar bovenal zagen die dames er zéér appetijtelijk uit, hoe fout hun liedjes en danspasjes ook waren.
Edelachtbare, Ik beken,
I love it!

avatar van lebowski
1,0
Father, heuglijk nieuws! De dames treden nog steeds op! En ze zijn alleen maar mooier geworden . Wellicht binnenkort in Lokeren.

Deze plaat heb ik zowaar in mijn bezit, kan eigenlijk niet verzinnen waarom, maar hij staat er toch echt. Zo eens draaien, kijken of die ene ster die ik gegeven heb terecht is.

Coz I was about to
I wanna play with you
Koochie koo, koochie koo
Why be so shyyyyyy ayyyyyyyy

I wanna play with you
Koochie-koo there's no taboo (ah)
So give it a try.

Ik denk eigenlijk van wel