Morbid Angel - Heretic (2003)

Label: Earache

1. Cleansed in Pestilence (Blade of Elohim) (4:35)
  2. Enshrined by Grace (4:27)
  3. Beneath the Hollow (4:20)
  4. Curse the Flesh (3:33)
  5. Praise the Strength (5:15)
  6. Stricken Arise (4:09)
  7. Place of Many Deaths (4:10)
  8. Abyssous (1:09)
  9. God of Our Own Divinty (6:30)
  10. Within Thy Enemy (3:06)
  11. Memories of the Past (3:15)
  12. Victorious March of Reign the Conqueror (2:36)
  13. Drum Check (2:46)
  14. Born Again (2:31)
slaemperayreon
Dit album zit misschien lastig in elkaar, maar het is wel gewoon een vette plaat! en die drum check is geweldig!

avatar van relentless
1,0
deze vin ik nix doet me pijn als morbid fan staan paar leuke nummers op maar ja heb hem wel maar ligt weg te stoffen

Berichten verplaatst naar Morbid Angel

avatar van Edwynn
Als je de beestachtige razernij van Formulas Fatal To The Flesh en vervolgens het iets toegankelijkere maar evenzo geweldige Gateways To Annihilation achter de kiezen hebt, lijkt Heretic wat in de kou komen zijn te staan. De plaat hangt qua stijl tussen de twee voorgangers in en is kwalitatief ook even sterk, maar het heeft niet dezelfde impact. Zo wordt Heretic just another Morbid Angel album.
Maar laat je niet foppen, want met sluimerende doodscantaten als Stricken Arise en het geweldige God Of Our Own Divinity op de tracklist, mag Morbid Angel zich nog steeds rekenen tot de death metal eredivisie.

avatar van Eddie
Wat een hoop negativiteit hier zeg. Dit is toch gewoon een lekkere Morbid Angeld plaat die alle ingrediënten bevat die MA zo'n lekkere band maakt! Het is allemaal wat minder extreem als op voorgaande platen maar het zit allemaal wel weer lekker strak in elkaar. Het doet me nog het meest denken aan Domination.