Regurgitate / Suppository - Split (2004)

1 stem

Nederland / Zweden
Metal / Punk
Label: Badger

1. Regurgitate - The Ultimate Enslavement (1:06)
  2. Regurgitate - Punish Them with Pain (0:58)
  3. Regurgitate - Crouching Victim, Hidden Sniper (1:41)
  4. Regurgitate - Prayers of Hatred (2:07)
  5. Regurgitate - Ripe for Cruel Mistreatment (0:56)
  6. Regurgitate - Manipulation Reigns Supreme (1:41)
  7. Regurgitate - Embrace Obscenity and Kiss the Eruption of Destruction (1:02)
  8. Regurgitate - Dignified Manslaughter (1:04)
  9. Suppository - Shaped (2:07)
  10. Suppository - Well Fair (1:26)
  11. Suppository - Fury to Exile (1:46)
  12. Suppository - Don't Leave Your Seats (1:49)
  13. Suppository - Concrete (2:44)
  14. Suppository - Fictive Relapse (2:09)
  15. Suppository - Out of Hand (2:04)
  16. Suppository - The Mute (1:54)
  17. Suppository - P.A.K. (Politically Approved Killings) (2:02)
  18. Suppository - Alles Is Kut (Skitsystem Goes Dutch) * (2:06)
avatar van B.Robertson
Op CD opent Suppository en is track 17 niet inbegrepen. De CD laatst in Bremen gekocht voor nog geen tientje; als liefhebber van Regurgitate kon ik dit niet laten liggen. Het Limburgse Suppository (zetpil) weet mij echter verrassend goed in de positieve zin te bekoren. Een goede bak metal met de nodige grindcore en een vette productie! Het gezelschap heeft slechts 1 full-length album en voor de rest alleen splits gemaakt. In dit geval een split met Regurgitate, eigenlijk wint Suppository 'de match'. De tracks van Regurgitate zijn lang niet zo vet geproduceerd en als je hun reguliere albums al in huis hebt voegt het weinig toe. Wel klinkt Regurgitate verdorvener en hoor je zelfs een spaarzame solo.