Black Label Society - Mafia (2005)

Rock / Metal
Label: Artemis

1. Fire It Up (5:00)
  2. What's in You (3:00)
  3. Suicide Messiah (5:47)
  4. Forever Down (3:39)
  5. In This River (3:53)

met Ozzy Osbourne

6. You Must Be Blind (3:28)
  7. Death March (3:05)
  8. Dr. Octavia (0:50)
  9. Say What You Will (3:47)
  10. Too Tough to Die (2:50)
  11. Electric Hellfire (2:28)
  12. Spread Your Wings (4:10)
  13. Been a Long Time (3:07)
  14. Dirt on the Grave (2:47)
Heerlijke stem en schitterend gitaarspel. De nummers echter zijn niet altijd van een even hoog niveau.

zeer leuk album!
4.0*

avatar van james_cameron
Stevige plaat met heerlijk gitaarwerk, maar de songs zijn inderdaad wat wisselvallig van kwaliteit en niet altijd memorabel. De zang is ook niet echt super.

avatar van Eddie
Ik vind de zang het enige echte grote struikeblok van deze plaat, het lijkt een beetje op ozy osbourne die de weg een beetje kwijt is, het geweldige gitaarspel maakt echter alles goed.

Necr0ph0biC
^ Vind je het niet lekker klinken? Ik vind het geweldig

avatar van Maximusic
Mijn eerste album van BLS. Wel erg vette muziek van de zang moet hij het ook niet zo hebben, van de gitaar des te meer! Tog vindt ik dat Zakk's stem wel wat heeft.

Deze band rockt gewoon zoals dat in mijn ogen hoort.
dat smaakt dus naar meer!

MegaDennis
Dit album eigenlijk alleen maar gekocht voor "In this river".
Wat een fantastisch nummer is dat.
Verder natuurlijk fantastisch gitaarspel van de heer Wylde.

Zeer sterk album met enorm sterk gitaarspel (wat heeft die gozer een talent!). Alleen de zang zou nog wat aanscherppunten kunnen hebben. De cd is alleen misschien een beetje te lang en de paar wat mindere nummers gaan al snel vervelen. Ik zou der een half puntje bovenop gooien als het niet zo veel tracks waren geweest. Onthoud altijd: Less is More. 3,5 sterren

avatar van master-rens
Goed album, met mooi geluid, de zang van zakk is ook niet slecht, ik vind alleen dat hij iets te veel uit z'n neus zingt (of hoe je dat ook zegt).
Wel heel mooi vind ik zijn stem als ie luider zingt, zoals bij ''Been a long Time'': Ooo, lord, it has been a long time!! (o.i.d.)
BLS rockt

Ozric Spacefolk
Hahaha, ik vind Zak gewoon nog beter zingen dan Ozzy...

Van mij hoeft zo'n gewelddadige band ook niet zo'n popzangertje met een superstem... Gewoon lekker rauw en het hoeft niet zo serieus... Dat is de muziek ook niet...

avatar van AstroRocker
Ook dit album (net als The Blessed Hellride) is het net niet. Teveel iets mindere songs, alleen Forever Down, Electric Hellfire en Spread Your Wings zijn wat mij betreft de betere songs. Slechts is het nergens, maar gewoon wat minder dan de eerste drie studio platen.