Old Crow Medicine Show - O.C.M.S (2004)

Country
Label: EMI

1. Tell It to Me (2:48)
  2. Big Time in the Jungle (2:50)
  3. Poor Man (3:35)
  4. Tear It Down (2:11)
  5. Hard to Love (2:31)
  6. Cc Rider (3:51)
  7. Trials & Troubles (2:57)
  8. Hard to Tell (3:15)
  9. Take 'Em Away (3:35)
  10. We're All in This Together (4:51)
  11. Wagon Wheel (3:51)
Mayne
Wagon Wheel is werkelijk fenomenaal. Oordeling over album komt binnenkort.

jdb
Mayne schreef:
Wagon Wheel is werkelijk fenomenaal.

Absoluut!!

avatar van harm1985
Inderdaad, Wagon Wheel is subliem, helpt ook wel een beetje dat ie deels door Dylan is geschreven. Ketchum Secor heeft de paar strofes die het nummer origineel bevatte uitgebreid tot een nummer wat misschien wel hun bekendste en populairste nummer is.

De rest van het album is ook helemaal een kolfje naar mijn hand, temeer omdat ik Bluegrass steeds meer ga waarderen. Ik leerde deze jongens kennen via een optreden van Gillian Welch, waar ze meezongen op The Weight, en het viel me meteen op hoe goed ze hun instrument en (samen)zang beheersten. Heb maar meteen een hoop van ze gedownload en inmiddels behoren ze tot een van mijn favoriete bands. Ga ze ook zien op Take Root dit jaar.

avatar van Devoo
Leuke kennismaking met deze muziekstijl. Ik zou zeer graag nog bluegrass-aanraders krijgen, dit mogen voor mij zeker ook oudere albums zijn!

avatar van VDB79
Voor het eerst op vinyl beschikbaar dankzij Dave Rawlings en zijn Acony label en Paramount pressing plant. Hoge kwaliteit en uiteraard AAA gegarandeerd.
Ook gewoon verkrijgbaar in NL via de betere platenboer.