Murray Head - Greatest Hits (2001)

Label: Headcase

1. Say It Ain't So Joe (4:31)
  2. You Are (4:50)
  3. Never Ever Thought (5:32)
  4. When You're in Love (4:04)
  5. No Mystery (3:29)
  6. Dearest Anne (3:10)
  7. Maman [Single Version] (3:03)
  8. Darling 1944 (3:06)
  9. With Or Without Me (3:11)
  10. Affair (3:37)
  11. Picking Up the Pieces (4:02)
  12. Los Angeles (4:50)
  13. Cocktail Molotov (2:48)
  14. Still in Love with You (3:41)
  15. All the Way (3:45)
  16. Comme des Enfants Qui Jouent (5:07)
  17. Mademoiselle (4:00)
  18. Le Temps Passe (3:26)
  19. One Night in Bangkok (3:59)
avatar van vigil
nu staat er al bitter weinig goeds op deze verzamelaar, zijn ze er ook nog in geslaagd om de hit One Night In Bangkok te verpesten in een soort van nieuwe versie... een 1,5 meer kan ik echt niet geven.

Zag dat dit het enige album van Murray Head is wat op Musicmeter staat. Met een stemgemiddelde van 2.5. Da's jammer.
De man heeft prachtige nummers geschreven. Say It Ain't So Joe is zelfs mijn all-time favorite. Een 5.0 van mij, puur om het gemiddelde iets omhoog te trekken.

avatar van vigil
EricvO schreef:
Een 5.0 van mij, puur om het gemiddelde iets omhoog te trekken.

Dat is nog eens een goede reden....

avatar van dynamo d
Say It Ain’t So Joe, Never Even Thought en Los Angeles zijn pareltjes, geschreven en gezongen door Murray Head.
One Night in Bangkok van de Chess musical is ook nog steeds een lekker nummer. De nummers in het (deels) Frans vind ik een tikkeltje minder pakkend.