Rihanna - Music of the Sun (2005)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. Pon de Replay (4:07)
  2. Here I Go Again (4:11)

met J-Status

3. If It's Lovin' That You Want (3:28)
  4. You Don't Love Me (No, No, No) (4:20)

met Vybz Kartel

5. That La, La, La (3:46)
  6. The Last Time (4:53)
  7. Willing to Wait (4:38)
  8. Music of the Sun (3:56)
  9. Let Me (3:56)
  10. Rush (3:10)

met Kardinal Offishall

11. There's a Thug in My Life (3:21)

12. Now I Know (5:02)
  13. Pon de Replay [Remix] (3:40)

met Elephant Man

14. Should I? * (3:06)

15. Hypnotized * (4:15)
avatar van Josje
ben benieuwd, pon de replay is een lekker nummer.

ja, inderdaad maar kan je hier alleen cd's bekijken? :s of ook singles?

avatar van T.O.
Alleen albums.

avatar van Reijersen
Heb de eerste 5 nrs gehoord. Klinkt best wel oke, niet bijzonder. Beoordeling volgt.

Heey,

Dit album is echt het album van het jaar voor mij! Rihanna is geweldig en haar muziek is super goed, vooral haar nieuwe singel "If it's lovin' what you want" is leuk maar ook Music of the sun! Top album!!!

Music Of The Sun is, Pon De Replay zijn leuk.
Rest vind ik minder, een 2*

Ijzersterk debuut voor de 17 jarige Rihanna. Pon de Replay mag naar mijn mening worden beschouwt als het beste R&B nummer van 2005. Compleet andere sound dan de normale afgezaagde R&B geluiden, Rihanna onderscheidt zichzelf echt met haar muziek. Andere hoogstandjes op dit album zijn naar mijn idee; Here I Go Again, That La La La, If It's Lovin' That You Want & Now I Know.

4,5 voor dit aanstormende R&B talent

Leuke cd Vo0ral Let Me en If It's Lovin' That You Want (heerlijk zomers geluid). 3,5*

Absoluut Santje. Rihanna wordt nog een hele grote. Pas maar eens op Ze heeft nu al ver het niveau van Beyonce overtroffen dus

Electro_
Elvistheking schreef:
Ze heeft nu al ver het niveau van Beyonce overtroffen dus

Beyoncé was al in Destiny's Child toen ze 12 of 13 ofzo was. Dus Rihanna heeft nog heel wat te doen voordat ze ook maar in de voetsporen van Beyoncé mag staan. Ik ben niet into de pop-muziek maar If It's Lovin' klinkt wel erg lekker hoor.

A Girl Like Me word haar nieuwe album en het komt in Amerika uit op 25 april, de eerste single S.O.S (Rescue Me) is alvast een dikke hit.

kellyclarkson schreef:

Dat klopt S.O.S word zeker een hit! En Unfaithfull die erop volgt word ook een hit, dat is een super mooi nummer. Op deze site: http://myspace.com/rihanna , kun je alvast 4 nummer van het nieuwe album, A girl like me, luisteren. Dat word vast weer een super album! (kan niet wachten)

avatar van jowietje
Rihanna - A girl like me, Heb ik erbij gezet op deze site.

lekkere plaat met leuke (zomerse) nummers erop
kijk zeker uit naar haar nieuwe cd!! ben benieuwd.. verwacht er wel veel van, maar het niveau van Beyonce heeft ze inderdaad nog lang niet bereikt.. komt nog wel

avatar van Reijersen
De stem van Rihanna verveelt erg snel en wordt na het luisteren van deze cd alleen maar zeikeriger. De beats lijken ook veel op elkaar en de zanglijnen zitten allemaal hetzelfde in elkaar. Toch erg jammer.

Reijersen schreef:

Daar ben ik het helemaal niet mee eens het is juist een gevarieerde CD met mooie ballads tot vette up tempo tracks, en haar stem is om jaloers op te zijn!

avatar van Edski
Leuke hoes, dat dan weer wel.

leuke hoes of leuke meid?

Leuke foto?

technisch gezien?

avatar van Edski
Belichting lijkt me goed, uitsnijding kon beter...

jowietje schreef:

Gevarieerd? Kom nou allemaal van dezelfde eentonige dancehall achtige beats. En jusit bij die ballads wordt haar stem te zeurderig, te nazaal (of nasaal).
Echt up-tempo wordt het nooit, allemaal een beetje mid-tempo. Wat ik ook jammer vind is dat de zanglijnen(ritme) bij elk nummer hetzelfde zijn.

maar ik zie dat je groot fan van Rihanna bent, dus heeft niet zoveel nut jou van mij gelijk te overtuigen

Reijersen schreef:

Maar je hoeft me ook niet te overtuigen hoor , ieder heeft zo zijn eigen smaak en mening dus respecteer ik die van jou ook. maar ik vind juist dat ze erg goed is en een hele mooie stem heeft

the dutchman schreef:
leuke hoes of leuke meid?

lelijke hoes maar wel leuke meid , maar de achterkant van de cd is wel vet

jowietje schreef:

Zo bedoel ik het ook.

pf ze is heel mooi, maar de muziek? nahh.. if it's lovin' that you want kan opzich wel lekker zijn op een zomerse dag op t strand.. pon de replay vond ik verschrikkelijk.

avatar van jowietje
Heey, hier een beoordeling per nummer:

1. Pon de Replay - 5*
13. Pon de Replay [Remix] - 4*
14. Should I? * - 4*
15. Hypnotized * - 4,5*

avatar van jowietje
Zo Hypnotized is toegevoegd aan de tracklijst!

avatar van MJ_DA_MAN
Daar zitten we echt op te wachten

Electro_
Het gemiddelde van al die nummers is lang geen 5*!