menu

Shakira - Pies Descalzos (1996)

mijn stem
3,53 (30)
30 stemmen

Colombia
Pop
Label: Columbia

  1. Estoy Aquí (3:52)
  2. Antologia (4:15)
  3. Un Poco de Amor (4:00)
  4. Quiero (4:10)
  5. Te Necesito (4:00)
  6. Vuelve (3:54)
  7. Te Espero Sentada (3:29)
  8. Pies Descalzos, Sueños Blancos (3:28)
  9. Pienso en Ti (2:27)
  10. Donde Estas Corazon (3:52)
  11. Se Quiere ... Se Mata (3:39)
totale tijdsduur: 41:06
zoeken in:
3,5
spaanstalig is shakra beter dan engelstalig, hoewel haar recentere albums van een beter kaliber is deze ook geheel niet slecht, iets minder gemaakt voor het grote publiek. luisterd goed weg vooral in de winter en dromend aan de zomer
***1/2

avatar van Rinus
3,5
Goed album, nog niet zo commercieel als vanaf Laundry Service.

avatar van edje1969
4,5
Rondreizend door Venezuela in '97 hoorde ik verschillende keren Estoy Aqui. In platenzaak (die zijn daar trouwens erg moeilijk te vinden) fonetisch zingen. Dit album gekocht. Mijn favoriet is Antologia. Haar heldere stem komt vooral goed naar voren in Pienso En Ti. Een erg goed en afwisselend album.

4,5
Erg veelzijdig en puur album is "Pies Descalzos" (release in 1996) geworden. Nog niet zo gericht op "commercieel succes". Hoewel Shakira hier vocaal erg fragiel klinkt en dus niet zo sterk als op haar recentere albums, is dit album wel een van haar beste!

Favorieten op dit album: Estoy Aqui, Antologia, Donde Estan Corazon en de titeltrack Pies Descalzos.

avatar van MetalMike
4,0
Hier op haar 3e elpee heeft ze haar bekende stem al wel gevonden, er zit echt een enorme groei in stembeheersing en klank tussen haar 2e en deze lekkere plaat (maar ja, 4 jaar). Op Peligro kondigde het zich al een beetje aan, voorzichtig... maar hier komt ze echt los.
"Estoy Aqui" is al heel lekker en eigenlijk gaat het zo de gehele plaat door, niet dat het op elkaar lijkt, maar gewoon wat lekkere nummers aangaat. "Un Poco De Amor" daarentegen is wel degelijk een typische single kandidaat in mijn oren, gemaakt om opgepikt te worden door de radio. Ik skip niet vaak nummers, maar deze komt daarvoor wel in aanmerking. Op "Te Necesito" zet ze haar stem wat lager aan, geeft de afwisseling in haar stem die volwassen aan het worden is alleen maar meer aan. Helemaal als ze daar ook nog met mooie heldere hoge noten aankomt.
Zoveel expressiever hier qua zang, verdomd fijne plaat..

Gast
geplaatst: vandaag om 23:39 uur

geplaatst: vandaag om 23:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.