Mötley Crüe - Theatre of Pain (1985)

Label: Elektra

1. City Boy Blues (4:10)
  2. Smokin' in the Boys Room (3:27)
  3. Louder Than Hell (2:32)
  4. Keep Your Eye on the Money (4:39)
  5. Home Sweet Home (4:00)
  6. Tonight (We Need a Lover) (3:37)
  7. Use It Or Lose It (2:38)
  8. Save Our Souls (4:13)
  9. Raise Your Hands to Rock (2:48)
  10. Fight for Your Rights (3:50)
  11. Home Sweet Home[Demo] * (4:23)
  12. Smokin' in the Boys Room[Alternate Guitar Solo - Rough Mix] * (3:34)
  13. City Boy Blues[Demo] * (4:28)
  14. Home Sweet Home[Instrumental Rough Mix] * (2:57)
  15. Keep You Eyes on the Money[Demo] * (3:49)
  16. Tommy Lee Drum Piece * (3:15)
avatar van Kondoro0614
Dit derde album van de jongens bij Mötley Crüe word inderdaad nergens echt 'goed' en heeft na Home Sweet Home niet veel te vertellen dan veel onzuivere nummers waar geen vonken van afspatten. Hoe de drugsgebruik van de heren was kan me geen biet boeien, en wil ik ook niet eens weten aangezien ik zover mogelijk van deze goedjes weg wil blijven, je kunt inderdaad dan wel merken dat er een invloed speelt van hun gebruik waar de nummers best on-origineel overkomen en vaak ongeïnspireerd. Het ene nummer is beter dan het ander, en dat zal je denk ik bij elke band en album wel hebben, alleen is het verschil bij dit album van Mötley Crüe toch wel erg groot. Ik kon er niet echt veel van genieten en dit was echt een dip in hun carrière die ze zonder 'Home Sweet Home' niet hadden gehad, want buiten de algemene samenstelling van dit smakeloze album schiet dat nummer toch best hoog omhoog waarbij het lijkt alsof daar al hun bloed, zweet en tranen na toe zijn gegaan van dit hele album.

Voorlopige tussenstand:

01. Shout at the Devil