Allan Holdsworth - Wardenclyffe Tower (1992)

Jazz
Label: Restless

1. 5 to 10 (5:36)
  2. Sphere of Innocence (5:59)
  3. Wardenclyffe Tower (8:45)
  4. Dodgy Boat (5:38)
  5. Zarabeth (6:32)
  6. Against the Clock (4:58)

met Naomi Star en Vinnie Colaiuta

7. Questions (4:07)
  8. Oneiric Moor (1:41)
Assurancetourix
Wardenclyffe Tower is een uitvinding van Nicola Tesla om met vijf gigantische torens de hele
wereld draadloos van energie te voorzien, Allan Holdsworth doet dit muzikaal nog maar eens dunnetjes over!

WPE
Een prima en evenwichtig album van Allan Holdworth. Een geniale gitarist die regelmatig rommelige composities ten gehore brengt. Warrig, wazig en rommelig, maar wel bijzonder intrigerend... dit album is wat dat betref beter in het gehoor liggend, en je hoort voor de zoveelste keer wat voor een unieke stijl deze man heeft...grandioos.

Topper die nooit een slecht album heeft gemaakt en die op het technische valk de leermeester is geweest van Eddie van halen

ok album van AH. Ligt lekker in het gehoor. te weinig echte wow