Mew - And the Glass Handed Kites (2005)

Denemarken
Label: Epic

1. Circuitry of the Wolf (2:46)
  2. Chinaberry Tree (3:33)

met Rebecca Stark

3. Why Are You Looking Grave? (3:50)

met J Mascis

4. Fox Cub (1:16)
  5. Apocalypso (4:47)
  6. Special (3:12)
  7. The Zookeeper's Boy (4:44)
  8. A Dark Design (3:29)

met Rebecca Stark

9. Saviours of Jazz Ballet (Fear Me, December) (3:18)
  10. An Envoy to the Open Fields (3:40)

met J Mascis

11. Small Ambulance (1:06)
  12. The Seething Rain Weeps for You (Uda Pruda) (4:18)
  13. White Lips Kissed (6:45)
  14. Louise Louisa (7:20)
  15. Forever and Ever * (4:20)
  16. Shiroi Kuchibiruno Izanai [White Lips Kissed - Japanese Version] * (5:35)
avatar van Pinsnider
Misschien dan toch de gisteren uitgekomen plaat dan maar eens aanschaffen! Dat hebben de heren van Music on Vinyl toch maar weer even heel netjes gedaan. Geluid komt in volle rijkdom de huiskamer in (vrouw aan het hardlopen, kinderen buiten aan het spelen, papa momentje van ultiem geluk, buren balen haha). Geen vlakheid meer te bespeuren

avatar van divart
Ik heb onlangs de RSD uitgave van afgelopen september gekocht (genummerde beperkte oplage tgv het 15 jarig bestaan van dit album). Erg fraai. Klinkt goed, mooi vormgegeven en 24 nummers op deze dubbel lp.

Parlotones
Ik lees nergens dat iemand Louisa Louisa mooi vind. Ik vind het prachtig, wel met op, dan hoor je nl veel meer. Heb hun album Frengers wel op cd daarvan vind ik alles ook niet goed, maar Comforting Sounds is geweldig. Nou ben ik een liefhebber van lange nummers.

avatar van -SprayIt-
Dit blijft een dijk van een plaat. Met zeer veel plezier weer eens geluisterd, misschien zelfs wel een verhoging. Prachtig album.

avatar van coldwarkids
Wat was MEW toch een geweldige band in deze tijd en zéker met hun geweldige opvolger uit 2009. Daarna waren ze het spoor bijster. Sowieso slinger ik deze de aankomende tijd weer vaker aan.

Ik weet nog die tijd van Lowlands 2006. Ik stormde het festivalterrein op rond de klok van 13.00 uur want daar speelde Mew al, in de India tent. Ik hoorde ze bij de ingang al Chinaberry Tree spelen. Wat een opkomst op dat terrein was dat