Mötley Crüe - Too Fast for Love (1981)

Rock / Metal
Label: Leathür

1. Live Wire (3:15)
  2. Come on and Dance (2:46)
  3. Public Enemy #1 (4:21)
  4. Merry-Go-Round (3:19)
  5. Take Me to the Top (3:42)
  6. Piece of Your Action (4:38)
  7. Starry Eyes (4:28)
  8. Too Fast for Love (3:20)
  9. On with the Show (4:01)
  10. Toast of the Town [Unreleased Track] * (3:32)
  11. Tonight [Unreleased Track] * (4:24)
  12. To Fast for Love (Alternate Intro) * (4:16)
  13. Stick to Your Guns [Unreleased Track] * (4:19)
avatar van Kondoro0614
Tijd om een nieuwe marathon te starten aangezien mijn Judas Priest marathon op zijn einde loopt (moet ik nog één album van) en ik kan daarna natuurlijk niet zonder zitten, en Mötley Crüe heeft al heel lang op mijn lijstje gestaan, waarbij ik enige albums al wel kende en ook al wel wat nummers van deze groep. Zo was 'Take Me to the Top' toch een heerlijk nummer.

Maar, Mötley Crüe komt een beetje over als de band 'Twisted Sister' waarmee ik soms ook geen raad wist aangezien de nummers best eentonig kunnen klinken. Alhoewel Mötley Crüe nu al wel beter klinkt dan TS is dit album nergens echt sterk, en zul je het met een magere productie zo'n dertig minuten moeten doen. Qua zang had ik er niet veel moeite mee, het is even wennen maar dat doe je snel en dan luistert het albumpje toch wel lekker weg. Gitaarwerk was goed maar ik merkte dat dit soms niet lekker synchroon klonk en dat was jammer.

En dan zet Mötley Crüe toch een prima debuut album neer waar tegen je best U mag zeggen want sommige nummers, voornamelijk: 'Live Wire' en 'Take Me to the Top' klonken heerlijk, en de rest van het album mag er wezen al werd het nergens zo goed als de opgenoemde nummers.