Mick Jones - Mick Jones (1989)

Label: Atlantic

1. Just Wanna Hold (3:34)
  2. Save Me Tonight (3:53)
  3. That's the Way (My Love Is) (3:28)
  4. The Wrong Side of the Law (5:21)
  5. 4 Wheels Turnin' (4:39)
  6. Everything That Comes Around (4:49)
  7. You Are My Friend (5:44)
  8. Danielle (4:38)
  9. Write Tonight (4:25)
  10. Johnny (Part 1) (1:45)
avatar van Dibbel
Zo, dan staat die der ook op. Thanks.
Kan ik die ook weer eens uit de hoes halen.
Dit is trouwens de Mick Jones van Foreigner, niet die van The Clash.

avatar van De buurman
Voor het eerst gehoord vanavond, en zeker niet voor het laatst!

avatar van De buurman
Dat Inside Information uitkwam met Lou Gramm nog als Foreigner's zanger was al een klein wonder. Na die plaat leek het over voor de band. Gramm kwam met zijn tweede soloplaat, en Jones kwam met dit titelloze solodebuut.

Jones zingt alles zelf hier. Nu is hij niet echt een wereldzanger. Maar hij klinkt geloofwaardig. Sterkste punt van deze release, is dat Mick Jones wederom bewijst echt goeie nummers te kunnen schrijven in het AOR genre. Dat maakt dit tot een behoorlijk genietbare plaat. Eentje die echt blijft plakken naarmate je 'm vaker hoort.

Dit is een ietwat curieuze solo plaat van Foreigners' Mick Jones. Bijgestaan door beroemde vrienden, zoals Billy Joel en Carly Simon komt hij hier tussen de Foreigner albums door met een aardig AOR plaatje, die vooral genietbaar is voor genre liefhebbers. Leuk om een keertje gehoord te hebben. Er kwam geen vervolg op, waarschijnlijk een juiste beslissing.