Alison Krauss and the Cox Family - I Know Who Holds Tomorrow (1994)

Country
Label: Rounder

1. Walk over God's Heaven (2:58)
  2. Will There Be Any Stars? (3:18)
  3. Where No One Stands Alone (3:04)
  4. Never Will Give Up (3:49)
  5. Remind Me, Dear Lord (3:31)
  6. I Know Who Holds Tomorrow (5:11)
  7. Everybody Wants to Go to Heaven (2:52)
  8. I'd Rather Have Jesus (3:22)
  9. Far Side Bank of Jordan (3:27)
  10. In the Palm of Your Hand (3:09)
  11. Loves Me Like a Rock (3:29)
  12. Jewels (2:55)
avatar van harm1985
Ik kende de samenwerking van een geweldige cover van Roy Orbison's Blue Bayou, dus ik verwachtte heel wat van dit album, maar op de een of andere manier pakt het me niet zo. Toch maar een keertje vaker luisteren, want de eerste paar nummers klinken lekker en de vrouwen hebben gouden strotjes!

De meeste albums van Alison Krauss en Union Station worden afgesloten met een gospel en daar zitten hele mooie tussen. In 1994 kwam het tot een samenwerking tussen Alison en de Cox Family, wat leidde tot een compleet gospel album. Nogal teleurstellend met als dieptepunt een uitvoering van Paul Simon’s Love me like a rock. In drie liedjes heeft Alison de lead vocal, ja en dan gaat mijn hartje wel weer open, want ‘k ben een onverwoestbare Alison fan.