Thomas Newman - Meet Joe Black (1998)

Score
Label: Universal

1. Yes (2:05)
  2. Everywhere Freesia (1:45)
  3. Walkaway (1:52)
  4. Meet Joe Black (1:44)
  5. Peanut Butter Man (1:44)
  6. Whisper of a Thrill (5:42)
  7. Cheek to Cheek (1:25)
  8. Cold Lamb Sandwich (1:44)
  9. Fifth Ave. (1:12)
  10. A Frequent Thing (0:55)
  11. Death and Taxes (1:17)
  12. Served Its Purpose (1:24)
  13. Sorry for Nothing (0:47)
  14. Mr. Bad News (1:36)
  15. Let's Face the Music and Dance (1:23)
  16. The Question (1:25)
  17. Someone Else (5:19)
  18. What a Wonderful World (3:28)
  19. That Next Place (10:10)
  20. Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World (4:53)
avatar van thyson
Hier zit een verschrikkelijk mooi theme in, maar in welke song nu weer. Hebben jullie een gedacht?

Hij zal zowieso zitten in That Next Place, de langste track, waar alle thema's nog even terug komen (een erg mooie en meeslepende track overigens)

Somewhere over the Rainbow heb ik momenteel op staan en het is zo'n mooi nummer, word ook gebruikt in een reclame van Menzis, vandaar dat ik hem luister komen die reclames nog van pas...

neo
John Woo springt er beter mee om...

avatar van Lennonlover
man man man, wat een prachtige muziek staat hier op!

Vooral whisper of a thrill en walkaway...

Een heerlijke soundtrack voor een pracht van een film.

avatar van Lennonlover
Inderdaad, het is mijn favoriete film of all times!

avatar van jtsterkenburg
track 1 & 4 lijken wel verdacht veel op Fratres van Arvo Part. Toch weer heel erg mooi, Thomas Newman weet me altijd wel te raken.