Ratt - Invasion of Your Privacy (1985)

Label: Atlantic

1. You're in Love (3:14)
  2. Never Use Love (3:56)
  3. Lay It Down (3:25)
  4. Give It All (3:21)
  5. Closer to My Heart (4:31)
  6. Between the Eyes (3:57)
  7. What You Give Is What You Get (3:48)
  8. Got Me on the Line (3:06)
  9. You Should Know by Now (3:29)
  10. Dangerous But Worth the Risk (3:28)
avatar van OzzyLoud
Ratt is als gebakken lucht, ruikt heel lekker maar omdat het geen inhoud heeft, vervliegt het ook heel snel.
Zelfs beresterke riffs als bij Youre In Love, Lay It down en Between The Eyes kunnen het niet compenseren.
Zo zie je maar weer dat een compositie niet alleen uit beste riffs kan bestaan om te kunnen boeien.
Het is allemaal vrij standaard met een hoog meezing gehalte. Het gaat mij veel te snel vervelen. Het enige nummer dat hieraan weet te ontrekken is de semi-ballad Closer To My Heart.
Invasion Of Your Privacy is dan ook naar mijn mening het enige album dat het lage gemiddeld niveau iets omhoog kan trekken. Wel met de wetenschap dat ik de albums uit de jaren 90 niet ken. Mijn interesse was toen al lang vervlogen (het album uit 2010 Infestation vanmorgen wel een kans gegeven).