Barbra Streisand - A Christmas Album (1967)

Label: Columbia

1. Jingle Bells (1:57)
  2. Have Yourself a Merry Little Christmas (3:14)
  3. The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire) (4:00)
  4. White Christmas (3:08)
  5. My Favorite Things (3:09)
  6. The Best Gift (3:14)
  7. Sleep in Heavenly Peace (Silent Night) (3:08)
  8. Gounod's Ave Maria (3:26)
  9. O Little Town of Bethlehem (2:58)
  10. I Wonder as I Wander (3:18)
  11. The Lord's Prayer (2:45)
avatar van Saldek
Met haar prachtige stem had ik mijn verwachtingen hoog toen ik dit album kocht op de markt. Maar helaas.......met kerstmuziek moet het mij relaxed klinken, sfeervol en warm, maar precies die drie ingrediënten gooit te overboord met al haar vocale glorie. Niet echt overkill, dat niet, maar heb de indruk dat ze alles in de ring gooit om haar stem perfect te laten klinken i.p.v. gewoon haar stem op meest natuurlijke wijze te gebruiken. Dit album is dan ook niet mijn ding.

avatar van Yield
Schandalig laag gemiddelde voor dit album. Want laten we eerlijk zijn. Hoeveel zangeressen hebben zo'n volle, zuivere en prachtige stem als Barbra. De tracks zijn klassiek en al honderden keren op de plaat gezet, maar dit kerstalbum steekt er velen met gemak naar de kroon.