Ill Niño - One Nation Underground (2005)

Label: Roadrunner

1. This Is War (3:46)
  2. My Resurrection (2:55)
  3. What You Deserve (3:00)
  4. Turns to Gray (3:24)

met Jamey Jasta

5. De La Vida (4:05)
  6. La Liberacion of Our Awakening (3:45)
  7. All I Ask For (3:40)
  8. Corazon of Mine (3:30)
  9. Everything Beautiful (3:14)
  10. In This Moment (3:23)
  11. My Pleasant Torture (4:30)
  12. Barely Breathing (1:06)
  13. Violet Saint (3:46)
  14. Frustrated * (4:17)
avatar van Facedown
Iets minder dan Revolution/Revolución, maar nog altijd steengoed!
Vooral This Is War heeft een lekker gitaar erin

hmm ik vind deze helaas n stuk minder... revolution en confession vind ik geweldig... betere cd dan confession heb ik nog niet gevonden... maar ik vond deze helaas in het niet vallen in vergelijking... snel vergeten dit album dan kan ik ill nino als mijn favouriete band blijven zien:)

...zoals facedown zegt , iets minder dan revolution revoluçion , maja je kan geen meesterwerkjes blijven maken spijtig genoeg...
toch zijn "in this moment , corazon of mine , turns to gray & all i ask for" zalige nummers
*4.5*

avatar van Snowblood
Het minst goede maar wel een steengoed album. Ook gewoon 5 *

avatar van james_cameron
Iets beter (en minder glad) dan voorganger Confession, maar komt nog steeds niet in de buurt van het debuut. Begint goed, maar tegen het einde neemt de eenvormigheid toe.

Egt gewoon een super waardige opvolger van het ruige Revolucion en van de rustigere Confession!!!!:D Steengoede opvolger, Ill Nino blijft gewoon heersen!

Dit vind ik zeker één van de beste albums die in mijn collectie te vinden is.

super cd net zoals de anderen. Ik heb echt het gevoel alsof ik de zanger van hatebreed hoor ik turns to gray. (lol?, kan dit?)

wrn zou een vervolg gepland zijn?

weet iemand nog groepen die ongeveer wat dezelfde stijl hebben als ill nino. ik vind ze echt heel goed.

mysticwizard schreef:
wrn zou een vervolg gepland zijn?

Probeer 40 Below Summer, Spineshank, Drowning Pool en Dry Kill Logic eens.

spineshank al beu gehoord . kzal die andere es proberen thx

40 below summer en spineshank zijn toch gestopt?

illnino schreef:
40 below summer en spineshank zijn toch gestopt?

Yep, en er zijn beide nieuwe bands uit ontstaan:

een paar leden van 40 Below Summer zitten nu in Black Market Hero, die in 2006 een geweldige demo hebben uitgebracht.

Johny Santos (Spineshank) zit nu in Silent Civilian, die ondertussen de steengoede plaat "Rebirth of the Temple" uitgebracht hebben.

mysticwizard schreef:

Met Jamey Jasta als gastzanger is dat redelijk mogelijk ja

Echt een lekker album dit. Ik heb geen ervaring met hun oudere albums maar dit album is in ieder geval prima in orde. Over het algemeen zijn alle nummers erg vet maar dit zijn echt wel uitschieters, "All That I Ask For" en natuurlijk "Turns To Gray".

Baltasound
Unieke combo met de percussie en zwaere gitaeren !

bro
Vroeger was ik grotere fan van Ill nino dan nu, maar deze blijft nog altijd een toppertje! In mijn ogen hun beste.

PriestMaiden
Dit album is strak, beetje mix van metalcore en nu-metal, sterker als de voorganger, maar mist wel een hit zoals How Can I Live. Nummer 4 met de Hatebreed-zanger is mijn favoriet samen met de opener This is War.