Combichrist - No Redemption (2013)

1 stem

Noorwegen
Electronic / Rock
Label: Out of Line

1. Age of Mutation (2:31)
  2. Zombie Fistfight (2:00)
  3. Feed the Fire (3:59)
  4. Gimme Deathrace (3:55)
  5. Clouds of War (4:03)
  6. Buried Alive (3:09)
  7. Empty (4:31)
  8. I Know What I am Doing (Planet Treason) (2:43)
  9. No Redemption (2:33)
  10. Falling Apart (2:45)
  11. Gotta Go (2:59)
  12. How Old Is Your Soul? (3:31)
  13. Pull the Pin (3:54)
avatar van james_cameron
Dit is vreemd genoeg tevens de soundtrack van het spel Devil May Cry. Verwacht echter geen electronische soundscapes: hier wordt genadeloos gebeukt, dertien tracks lang. Combichrist laat doorgaans een mengeling van stampende technobeats en industrial metal horen, maar hier heeft metal duidelijk de overhand. Het songmateriaal bestaat uit overwegend korte, schreeuwerige tracks zonder veel afwisseling, met hier en daar een uitstapje richting hardcore. Niet mijn favoriete genre. Uiteindelijk kan ik hier dan ook niet zoveel mee.