Marble Sounds - Dear Me, Look Up (2013)

Belgiƫ
Label: Zeal

1. The Summer of the Sun (4:57)
  2. No One Ever Gave Us the Right (4:19)
  3. Ship in the Sand (3:37)
  4. Dance Clarence Dance (3:11)
  5. The Silent Song (3:35)
  6. The Little Lows (3:51)
  7. Photographs (3:33)
  8. Leave a Light On (2:22)

met Aino Vehmasto

9. Never Lost, Never Won (4:56)
  10. Evenings (5:19)

met Aino Vehmasto

avatar van CWTAB
vanaf gisteren elke dag een nummer te beluisteren op

www.enola.be

zaaf
ben erg benieuwd naar t totaalplaatje

avatar van Ducoz
Leuk plaatje, niet wereld schokkend.
Ik vind de hoes mooi, maar snap dat mannetje niet helemaal.. verpest wat mij betreft een mooie foto.

avatar van revadebe
Ook te beluisteren op de Luisterpaal. Klinkt best aardig!

Yann Samsa
Ducoz schreef:
Leuk plaatje, niet wereld schokkend.
Meen je dat nou. Nu ja. Volgens mij is het, in combinatie met de titel, een (licht spottende) verwijzing naar het bekendste werk van Caspar David Friedrich - en al zeker met die zee, treden,...

avatar van Ducoz
Ja als je het zo zegt, qua titel zou je dat ook zo kunnen interpreteren. Vind alleen die soort kitscherige computer animatie misplaatst..

Yann Samsa
Ik zeg ook niet dat ik het mooi vind hoor, zelf had ik ook liever zonder. Ik dacht alleen dat je niet wist waarnaar het verwees ("snap").

Verder volledig akkoord met je menig wat betreft deze plaat: wel fijn, maar echt diep gaat het niet.

avatar van Don Cappuccino
Deze plaat begint erg mooi, maar een tijdje wordt het een beetje gezapig. De melodielijnen zijn allemaal heel lieflijk en warm maar het mist inderdaad diepgang. Dat is voor paar nummers niet erg, maar aan het eind was mijn aandacht voor de muziek weg.

avatar van CWTAB
leuke sophia cover ook die the ship in the sand

avatar van murena68
Kopen, dit is een prachtige plaat.

avatar van Outlaw104
Zijn de laatste 2 nummers geen bonustracks?
Volgens mij telt het album maar 10 songs.

Edit: is al aangepast, zie ik.

avatar van feebl
Leave A Light On is opgepikt door 3FM. Mooi, een beetje populariteit voor deze plaat kan geen kwaad.

avatar van Maestro B
Zacht & knap cdtje dat ik nog meer ga beluisteren.