Justin Timberlake - Justified (2002)

Label: Jive

1. Señorita (4:54)
  2. Like I Love You (4:43)

met Clipse

3. (Oh No) What You Got (4:31)
  4. Take It from Here (6:14)
  5. Cry Me a River (4:48)
  6. Rock Your Body (4:27)
  7. Nothin' Else (4:58)
  8. Last Night (4:47)
  9. Still on My Brain (4:35)
  10. (And She Said) Take Me Now (5:31)

met Janet Jackson

11. Right for Me (4:29)
  12. Let's Take a Ride (4:44)
  13. Never Again (4:35)
avatar van starbright boy
Vind ik ook. En kan wat mij betreft zo in het rijtje van Powerless van Nelly Furtado, Try Again van Aaliyah en nog een paar meer. Allemaal top 40 hits die ik echt zo ongeveer geniaal vind en wat mij betreft de grote uitzonderingen zijn.

Try Again van Aaliyah

Ook al een Timbaland track.

avatar van starbright boy
I know... Geen toeval.

avatar van Kos
Kos
Vreemd, 'Cry me a River' vind ik nu juist veel minder dan z'n andere singles.

avatar van gemaster
Ik vind Rock Your Body ook een stuk beter.

Ik in eerste instantie ook, maar hij gaat op den duur wel vervelen. Er zijn overigens gave bootlegremixen in omloop van Like I Love You in combinatie met een nummer van LCD Soundsystem en Blue Monday. Erg cool!

Dit vind ik echt een hele relaxte cd
Eerst vond ik Justin een beetje een mietje, maar hij heeft zich zelf echt bewezen met dit album.
Ja 4 sterren *

avatar van Carow
Leuke cd... I like Rock your Body

Improvision
alles te danken aan de uitstekende producties van oa de neptunes en timbaland natuurlijk

CAPIpsv
vind het niet veel aan, deze CD.
Een redelijk nummer erbij, in de vorm van Cry me a river, verder niet veel soeps.
Niet echt mijn smaak dus.

1,5#

Precies een album van Michael Jackson inderdaad. Erg sterke pop.

het is een geweldig album!! de neptunes beats zijn egt fet!!! I envy him aLOT!!

weet er soms iemand iets over een nieuw album van justin? dit album begint na al een paar jaar wel te vervelen en ik weet niet of hij aan een nieuw bezig is... weet iemand dit wel?

avatar van Eddie
amerie-freakjeuh schreef:
dit album begint na al een paar jaar wel te vervelen

hmm, dat gevoel had ik na een paar minuutjes al.

(niet alleen maar zeuren eddie!!! ik heb ook even gezocht, maar er is volgens mij nog niets bekend over een nieuwe plaat van de beste man, hij gaat zich geloof ik eerste bezig houden met shreck 3, en met zijn moppie cameron diaz, er gaan geruchten dat ze zullen gaan trouwen, ook in mijn levernaciers site kom ik nog geen nieuwe release data van hem tegen)

Nou, er zijn ondertussen wat details over de nieuwe plaat bekend. Mister Timberlake gaat op de nieuwe plaat zelf (ja, je leest het goed, zelf) gitaar en piano spelen! Respect hoor, gróót respect.
Maar dat is eigenlijk nog niet het meest grappige. Het nieuwe album gaat namelijk een rockplaat worden...

Eerst horen, dan geloven.

Het zal wel rock a la 'Can I Have It Like That' worden dan. Een lekkere groove met een vette gitaarriff er over.

avatar van T.O.
Inderdaad, deze plaat was ook stukken beter dan verwacht.

Hij gaat in mei begonnen met songs voor z'n nieuwe album..het 2e album wordt niet geproduceerd door de Neptunes, omdat The Neptunes ruzie hebben met Justins platenlabel..Justin gaat wel samenwerken met Timbaland en Will.I.Am en verder gaat hij ook zelf produceren..maar of hij een meer rock-achtige plaat zal maken weet k niet hoor =P..vind k niks voor hem..hij heeft niet echt een stem drvoor..

avatar van BoordAppel
Als Will.I.Am het wil kan hij nog steeds erg goede nummers maken en met Timbo is het altijd feest. Laat maar komen die plaat .

avatar van musicfriek
Dit album weer eens geluisterd en het boeit me echt totaal niet meer. Destijds vond ik het erg goed, maar dit album is iedereen zo vergeten denk ik. Justin wie??

avatar van jordybeukeboom
Bij mij is het juist andersom. Ik luister hem nu en ik vind alle songs origineel en sterk, met als klapper Cry Me A River

De 4 sterren blijven staan

Justin Timberlake dus, jammer dat hij meer een soort luiwammesende acteur aan het worden is

Anna.R schreef:

Deed hij dat al niet op z'n vorige plaat?
Doet er niet toe.
Wat ik van die plaat vind.
Ik denk dat het hier al heel vaak gezegt is, maar ook ik vind Cry me a river een steengoed nummer. Maar behalve Cry me a river, vind ik de rest van het album ook zeer goed. Vooral 'last night' vind ik wel goed. Het is niet echt bepaald hét commercieelste nummer ofzo, maar het spreekt mij op één of andere manier wel aan.

Maar het lijkt mij wel snel afgezaagd. Een keer dat je het album zo'n 25 keer in 1 week gehoord hebt (ja ik beken:p) , gaat het toch wel echt wat vervelend worden.

En ik hoop dat z'n nieuwe album er aan komt, want ik denk toch dat het nieuwe album sterker zal zijn dan dit.

Anyway, we zullen wel zien wat z'n nieuwe single brengt.
Ik heef hem een 4,0*

Oh ja , ik wou ook nog even zijn prachtige stem noemen.
Want het mag dan ookwel nogal een "mietjes" en hoge stem zijn, toch vind ik hem zeer goed zingen. En zeg nu zelf dat hij in de tijd van N ' Sync toch wel degene was die eruit sprong, qua stemkwaliteit.

cliché, maar cry me a river is idd steengoed, en ook het beste van dit album. voor de rest een lekker album..!

Diesel
Alleen Cry Me a River is al goed genoeg voor 3,5*
En vooral die clip, een van mijn all-time favorieten.

avatar van the viking
Baggermuziek pur sang !

avatar van BoordAppel
Welnee, een van de beste popplaten van de laatste jaren.

avatar van the viking
Hoe smaken kunnen verschillen ,maar heb toch wel medelijden met jouw omgeving !

avatar van BoordAppel
Dat is niet nodig hoor. Die beseffen ook dat dit een van de beste popplaten van de laatste jaren is.

Die muziek komt (kwam) trouwens ook opvallend vaak van Timbaland en The Neptunes. Een uniek geluid en Timberlake past er erg goed bij. Nogal een verschil met de zoete boybandpop van NSync.

avatar van Madonna
Ik houd van Justin! Lekkere dansmuziek, ballads, prima album, niets mis mee. Heerlijke disco deuntjes. Goed!

-4-

avatar van Bighead
Ik word een beetje nerveus van deze muziek.
Ook een beetje van de man zelf. Maar ok.