menu

Rob Zombie - Venomous Rat Regeneration Vendor (2013)

mijn stem
3,43 (23)
23 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: UMe

  1. Teenage Nosferatu Pussy (4:33)
  2. Dead City Radio and the New Gods of Supertown (3:28)
  3. Revelation Revolution (3:10)
  4. Theme for the Rat Vendor (1:01)
  5. Ging Gang Gong de Do Gong de Laga Raga (3:18)
  6. Rock and Roll (In a Black Hole) (4:13)
  7. Behold, the Pretty Filthy Creatures! (2:55)
  8. White Trash Freaks (3:12)
  9. We're an American Band (3:29)
  10. Lucifer Rising (3:18)
  11. The Girl Who Loved the Monsters (3:56)
  12. Trade in Your Guns for a Coffin (2:10)
totale tijdsduur: 38:43
zoeken in:
avatar van Metalhead99
Het nieuwste wapenfeit van Rob Zombie komt er alweer aan! Soms vraag ik me werkelijk af of de man weleens stopt met werken. Als hij niet op tour is of aan het opnemen is, dan maakt hij wel een film!
Afijn, mij hoor je niet klagen hoor. De cover van dit nieuwe werk ziet er alvast erg goed uit.

avatar van The_CrY
4,0
Ben benieuwd. Ofschoon ik de laatste paar releases van zijn persoon niet echt interessant vond probeer ik het toch elke keer weer. Zijn nieuwe single 'Dead City Radio and the New Gods of Supertown' klinkt in ieder geval wel aardig.


avatar van james_cameron
3,5
Qua stijl weer wat vlotter en meer industrial dan de voorgaande paar platen, iets dat goed past bij meneer Zombie. De overwegend korte songs beuken lekker door en liggen makkelijk in het gehoor, al is één en ander wel wat simpeltjes uitgevoerd. Iets meer variatie en experimenteerdrang was op zijn plaats geweest. Nu klinkt het album grotendeels als een herhalingsoefening. Weliswaar een fijne herhalingsoefening, maar toch.

avatar van The_CrY
4,0
Kijk dat klinkt nou positief (althans, het eerste gedeelte van je kleine recensie)! Als hij gewoon weer eens wat industrial maakt komt het wel weer goed met deze Zombie.

avatar van The_CrY
4,0
Dit is misschien wel een van de betere albums van Rob Zombie na zijn breuk met White Zombie, als niet de beste! Het is oh zo typisch hem, niets nieuws onder de zon, maar het is wel oh zo lekker. Na een tijdje geluisterd te hebben naar klonen als Scum of the Earth is toch fijn te zien dat de heer en meester van dit geluid het toch nog beter kan. Hij is terug!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:33 uur

geplaatst: vandaag om 13:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.