KISS - Alive! (1975)

Label: Casablanca

1. Deuce (3:57)
  2. Strutter (3:22)
  3. Got to Choose (3:58)
  4. Hotter Than Hell (3:13)
  5. Firehouse (3:59)
  6. Nothin' to Lose (3:38)
  7. C'mon and Love Me (3:05)
  8. Parasite (3:35)
  9. She (6:55)
  10. Watchin' You (3:51)
  11. 100,000 Years (12:11)
  12. Black Diamond (5:50)
  13. Rock Bottom (4:59)
  14. Cold Gin (5:43)
  15. Rock & Roll All Night (4:24)
  16. Let Me Go, Rock & Roll (5:46)
avatar van iggy
Gelukkig is die geremasterd. Maar met stip het beste album van onze gesminkte boefjes. Want wat kunnen ze hun fans toch uitknijpen. Maar dit album heeft een heerlijke sfeer. En natuurlijk is er een hoop geknutseld kent iemand de docu niet over dit album? Daar in word ruitelijk toe gegeven dat kiss heren heel wat over dubs hebben gedaan. Maar iedereen weet toch dat dat bij (bijna) elke live plaat word gedaan. Maar van alle live platen staat hij bij mij in de top 5. Het geluid was een stuk beter(lees heavier) dan hun eerste 3 platen. Nee een abslute must voor de hard rockers onder ons. Luister maar eens naar she,parasite of watching you. Nee dit is kiss op zijn best

Iggy/diver

avatar van avdj
Niet bepaald mijn 'cup of tea'. Allemaal net even te Amerikaans: te gladjes, te geforceerd en te nep. Wel leuk dat het geweldige Replacements nummer "Black Diamond" een Kiss-cover is. Verder lijkt dit bij deze eerste kennismaking een band die niet aan mij besteed is.