Korn - See You on the Other Side (2005)

Label: EMI

1. Twisted Transistor (4:12)
  2. Politics (3:17)
  10. Getting Off (3:25)
  11. Liar (4:15)
  12. For No One (3:37)
  13. Seen It All (6:19)
  14. Saturated Loneliness (Tearjerker) (7:37)
  15. It's Me Again * (3:35)
  16. Eaten Up Inside * (3:18)
  17. Last Legal Drug (Le Petit Mort) * (5:15)
  18. Twisted Transistor [Dante Ross Mix] * (3:29)
  19. Twisted Transistor [Dummies Club Mix] * (7:53)
  20. Too Late I'm Dead * (3:27)
  21. Appears * (3:00)
  22. Inside Out * (3:25)
Korn is enkel en alleen maar verbeterd de laatste afgelopen jaren! Alle nummers wisten mij te bekoren en Coming Undone is nog steeds op heden een geweldig nummer dat ik dagelijks beluister als ik op mijn computer een oersaai schoolwerk moet maken voor school. See You on the Other Side is sowieso mijn lievelingsalbum van Korn! Cijfer: 4,5/5!

The Deftone
Ik zou toch liever gaan voor de eerste 3 albums.

avatar van Red Hole Sun
Coming Undone en twisted transistor waren wel leuk. De rest was gewoon totaal niet boeiend.

korn is korn niet meer zoals de eerste 3 albums. klopt. untitled gaat de verkeerde kant uit. klopt ook. toch staan er goeie nummers op dit album. hypocrites, souvenir en seen it all klinken mij toch wel aardig in de oren. persoonlijk natuurlijk maar twisted transistor begrijp ik echt niet.... niet om aan te horen.

avatar van Dhr. Bitterbal
helemaal mee eens. alleen ze zijn zo verrekte commercieel geworden kun je ook horen aan de nummers. Pop-invloeden..

avatar van lauradance
wat een stoere cover, daarvoor zou ik dit album al 2 punten geven maar ik heb het nooit geluisterd dus ik laat het achterwege. ik ken alleen coming undone en twisted transistor die beide wel lekker klinken.

Ik vind dit eigenlijk het beste wat koRn heeft gemaakt. Iedereen vind het oudere werk beter, ik ben het daar niet mee eens.

De enige uitzondering is dan wel hun debuut album.

Niet dat dit een top plaat is! Ik vind het slap, eentonig, emotieloos maar vooral geforceerd. Het mee-zing gehalte is wel weer zeer hoog.

guess who
haalt het niet bij de jaren 90 korn, maar ik vind het wel een verbetering t.o.v. untouchables en take a look...
toppers zijn politics, throw me away en liar

PriestMaiden
Ik vind dit de minste Korn cd. De eerste 3 tracks zijn de beste. Daarna zakt het hele album in vind ik. De ronkende bas van Fieldy is minder aanwezig, de zang is minder en ik vind dat vele nummers meer op een mix gelijken als op een origineel nummer.

Untitled is toch een verbetering tegenover deze vind ik persoonlijk.

avatar van R2DeepThroat
Korn blijft toch een klassieker, maar met die album weet ik het nog niet.
Er staat ook maar één of twee echt goede nummer op, wat ik niet gewend ben van Korn.

avatar van Don Cappuccino
R2DeepThroat, dan zal het nieuwe album van Korn je wel eens kunnen bevallen, ik vind het een geweldig album en het heeft ook de vibe van de eerste 2 albums.

ElsenaarMetal
Is er geen album van vorig jaar met de titel: Remember Who you Are? kan em hier niet vinden

Maidenfreak
Hehe copyright control. Op nieuwe pc's werkt het niet meer. Moet je gewoon downloaden nu. Slimme zet EMI
Zowiezo de minste Korn.

Waar ik bij the Offspring de kinderlijke teksten iets aandoenlijks vind hebben, een nostalgische herinnering aan mijn tienerjaren, doen de teksten van Korn vooral mijn tenen krommen. Met name in het nummer 'Politics' is de tekst gewoon belachelijk simplistisch. Er zitten wat toffe riffs in dit album (Twisted Transistor is nog steeds een lekker nummer) maar het 'ik ben anders, ik ben een creep, accepteer mij'-gehalte is iets te hoog.

avatar van The_CrY
Au, wat een pijnlijk feit is deze plaat, toch. Het opent sterk en catchy met het dansbare 'Twisted Transistor' en daarna is het huilen geblazen. Vooruit, 'Hypocrites', 'Coming Undone' en 'Getting Off', en toch ook 'For No One' leven nog een beetje op, maar de rest kabbelt voort met ondermaatse riffs en refreinen. Een dat een uur lang. Gelukkig herpakt de band zich een paar albums hierna weer, want dit is geen stilistische keuze waar ik op afknap, maar gewoon het gebrek aan fatsoenlijk songmateriaal.