Korn - See You on the Other Side (2005)

Label: EMI

1. Twisted Transistor (4:12)
  2. Politics (3:17)
  10. Getting Off (3:25)
  11. Liar (4:15)
  12. For No One (3:37)
  13. Seen It All (6:19)
  14. Saturated Loneliness (Tearjerker) (7:37)
  15. It's Me Again * (3:35)
  16. Eaten Up Inside * (3:18)
  17. Last Legal Drug (Le Petit Mort) * (5:15)
  18. Twisted Transistor [Dante Ross Mix] * (3:29)
  19. Twisted Transistor [Dummies Club Mix] * (7:53)
  20. Too Late I'm Dead * (3:27)
  21. Appears * (3:00)
  22. Inside Out * (3:25)
avatar van avdj
In plaats van 'mooi' bedoelde ik eigenlijk ook 'gaaf'
Mooi niet, wel origineel.

avatar van HammerHead
Mijn "favoriete" lelijkste hoes blijft toch Uriah Heep - Innocent Victim, daarbij vergeleken is dit gewoon hogere kunst te noemen.

avatar van Paalhaas
Ik vind deze véél lelijker. Wat misschien nog in de buurt komt is 'Magical mystery tour'.

avatar van HiLL
Die Hammerhead noemt vind ik echt fout en lelijk. Deze hoes is ook fout, maar wel mooi gemaakt! Magical Mystery Tour zou verboden moeten worden zo lelijk! (niet de muziek he )

De cd is trouwens okeey hoor.
En zo heel erg soft is ie nou ook weer niet hoor.

Ik vind het een prachtige hoes!

Ze gingen die hoe vandaag bij tmf in megaformaat weg geven.
Dan bezorg je je zelf toch elke ochtend een hartaanval als je dat ziet staan?

Ooit al eens Metal Magic van Pantera bekeken?

Def
Ongelofelijk. Al erg lang fan van KoRn, en dit album is een stukje meer mainstream, maar ik denk het beste album tot nu toe. Hulde.

Ik vind de Eric Kupper-remix van Twisted Transistor echt fantastisch. Een mooie crossover met een fijne metalriff en een heerlijke electro-beat. Tig keer beter dan het trage origineel en op de valreep nog een van de beste dansplaten van 2005.

avatar van Metalhead88
Leuk album, maar haalt et niet bij Take A Look In The Mirror, die idioot van een Head had nooit de band moeten verlaten met zn christen praktijken...zn dochtertje luisterde naar de lyrics van Korn, goh...wat erg...
....Twisted Transistor is alleen wel een catchy nummer, het blijft egt hangen, heel goed gedaan van die gasten, en de radio edit vind ik eigelijk beter dan het origineel, want daar heb je weer zo'n irritante intro van, wanneer begint dat nummer nou es een keer?
Ik heb hem 3 sterren gegeven, eentje omdat ik Korn wel een vette band vind(zegt de hele grote Metallica fan), eentje omdat het nummer Twisted Transistor erop staat, en eentje voor het album zelf uiteraard.
Korn maakt trouwens geen afschuwelijke muziek, maar je moet het leren waarderen, ik moet bekennen dat ik Life Is Peachy en Issues niet bepaald geweldig vind vergeleken met de rest. Alleen die ultra laag gestemde basgitaar.....dammnn!!!!! Get's me goosebumps

Woutjinho
Heelphlip schreef:
Korn maakt misschien wel de meest afschuwelijke muziek ter wereld.

misschien heb k nog wel bands voor jou dat korn niet meer de afschuwelijkste band ter wereld maakt. (die bands vin k zelf wel vet natuurlijk)

avatar van Nautilus
Metalhead88 schreef:

Are you kidding? 'Life Is Peachy' is samen met het debuut en 'Follow The Leader' het beste dat Korn ooit gemaakt heeft. Daarna is er juist een beetje de klad in gekomen imho.

Nautilus schreef:

Follow The Leader is denk ik inderdaad de beste plaat die Korn heeft gemaakt.

avatar van Eddie
Ik moet hem toch eens gaan luisteren, dit zou dan het eerste Korn album moeten zijn wat mij in zijn geheel kan boeien, ze hebben wel hele vetter nummers gemaakt, maar die stonde vooral op hun eerste twee platen (nummers als Shoots and Ladders, Clown, Blind en het geniale A.D.I.D.A.S.) Twisted transistor is een van de eerste korn nummers in tijden wat ik kan waarderen, dit in combo met de lovende berichten hier maakt dat ik hem maar eens ga checken.

avatar van Metalhead88
Voor mij is Follow the leader samen met Take A Look In The Mirror het vetst, het debuutalbum bevalt me ook prima, maar het nummer waar ik vaak kippevel van krijg is Here To Stay op het album Untouchables, die ik ondanks slechte kritieken eigelijk ook wel kan waarderen, het zijn egt de albums Issues en LIfe Is Peachy die ik eigelijk wat minder vind in zn geheel, want natuurlijk zitten er ook goeie nummrs tussen.

Beetje jammer deze CD. Vind Twisted Transistor nog wel aardig maar naast dit nummer er niks interessants op staan. Ik had gehoopt dat dit meer richting het ongeevenaarde debuutalbum ging maar helaas. De vorige CD was wat mij betreft de laatste acceptabele.

Ik heb de cd nu 4x geluisterd en denk niet dat ik t nog een keer ga doen. Vind korn over t algemeen wel goed maar vind dit maar prut. Trouwens had iemand dat sampletje van Resident evil 4 al herkend in 2 way aan het eind. Ik speel die game nu veel. zullen hun ook wel gedaan hebben

Hoihoi

Niet echt mijn album dit.... Maar dat vond ik van 'take a look in the mirror' eerst ook en die vind ik nu geweldig... dus wie weet komt t nog... Korn blijft muziek die je moet leren waarderen... maar zal waarschijnlijk even duren bij dit album

whehehe eindelijk weer een goeden cd van koRn ik geef hem een 5,0 lekker op headbangen op deze nummers =D

avatar van james_cameron
Zeer zwaar tegenvallende cd. De nummers zijn dan wel iets experimenteler maar dat wil nog niet zeggen dat ze goed of uberhaupt memorabel zijn. Hier en daar een verdwaald goed nummer, maar het grootste gedeelte van de plaat zeurt maar een beetje door. Het klinkt allemaal als een verzameling b-kantjes. Fut- en inspiratieloos.

avatar van Ralph_Mennes
KoRn, fijne band als je et mij vraagt, hetgene wat echt jammer is, is dat een album mij nooit helemaal pakt, ik vind meestal wel een paar nummers uitstekend en heerlijk rocken, maar ik heb nog nooit een heel album van hun leuk gevonden. Op deze plaat vind ik vooral de eerste drie nummers (en Souvenir ook nog wel) geniaal. Klinken lekker, rocken heerlijk, en zijn goeie korn-platen. De rest vind ik egt keihard tegenvallen, jammer want KoRn is een echt goeie band. 3*

RODI_RACING
duidelijk een nieuwe richting in door vertrek 'head'
dit is duidelijk niet hun beste werk maar ze redden zich toch nog goed met z'n vieren.

vind de zang wel iets te melodisch voor de zware en dreunende gitaren. zit verder goed in elkaar, ik heb zo'n vermoeden dat fieldy erg nauw is betrokken bij het producer gedeelte en al die samples.

moet het hebben van het succes van de single 'twisted transistor'

RODI_RACING
james_cameron schreef:

ik ben bang dat het beste van korn geweest is
gelukkig is er nog Disturbed

RODI_RACING schreef:

ik ben bang dat het beste van korn geweest is
gelukkig is er nog Disturbed

Het beste van Korn is niet geweest, ze zijn alleen een andere kant opgegaan qua (qau?) muziek zodat ze ook een breder publiek hebben.

Zelf ga ik deze nog een paar keer goed luisteren en gek op rondspringen voordat ik stem

Bobiej
Deze cd is natuurlijk minder dan de oude platen, Head's bijdrage aan de platen is er niet meer en daarom klinkt de cd heel anders. Zware electrische gitaren in plaats van de gebruikelijke wat zachtere gitaar. Fieldy's bass is ook meteen naar beneden gedraait en staat minder centraal. Jonathan gebruikt zijn stem ook heel anders. Er zitten nog wel de grappige scat stukjes in zoals bij Freak On A Leash en Seed. Beste nummers zijn: Politix, Open Up en Coming Undone. Slechtste nummers zijn: Love Song en Tearjerker. 3*

ik vind em egt vet dit album
vette hoes oook
vooral coming undone, liar en politics vin ik vette nummers
ik von et jammer dat ik nie naar et concert kon
maare wat ik gehoord heb gaat dat misschien ook wel nie door vanwege een bloedziekte van jonathan davis noooo!

Bobiej
Ja da's waar... hij mag nu een maand niks doen...De ziekte kreeg hij (dacht ik) vanwege een allergie voor de medicijnen die hij had.

avatar van Facedown
En moet het niet Coming Undone zijn ipv Undown...

Grote fan van koRn alleen vond ik jammer dat de drummer wegging .Twas wennen maar ne 4