Necro - The Sexorcist (2005)

Label: Psycho+Logical

1. Who's Ya Daddy? (3:19)
  2. Pussy Is My Weakness (3:18)

met Antwon Lamar Robinson

3. Whore (4:07)

met Joey Silvera

4. Edge Play (5:42)

met Ill Bill, Mr Hyde, Mitch Matlock en Katja Kassin

5. Suckadelic (3:18)

met Jenny Van Houten

6. Ron Jeremy (Skit) (0:30)
  7. You Bitches Love to Get Fucked in the Ass (3:00)

met Avy Lee Roth

8. Piss (1:45)
  9. Katsumi (Skit) (0:17)
  10. Out the Pocket (3:08)

met Maya

11. Brittany Andrews (Skit) (0:23)
  12. She's Got a Great Ass (3:10)

met Ill Bill en Jerry Butler

13. I Wanna Fuck (2:48)

met Jenny Krenwinkle, The Other Manson Whores en Eve Lawrence

14. Van Styles (Skit) (0:21)
  15. We Fuck Virgins (3:16)

met Sabac en Antwon Lamar Robinson

16. Horny Honeys (3:30)

met Gore Elohim en Debbie Mercado

17. Ron Jeremy vs. Jerry Butler (Skit) (0:52)
  18. I Remain Stiff (2:22)

met Manson Whore en Dick Nasty

19. The Sexpert (4:16)

met Alexis Malone

20. I Degrade You (2:58)

met Ill Bill

21. Vaginal Secretions (3:29)
  22. Ron & Jerry (Outro) (0:15)
Improvision
alleszins wel een originele titel

Ramses Sjappie
minste Necro plaat

nicolas
Manmanman wat een erbarmelijk laag niveau. En wat een diepzinnige, niet tot geweld en criminiliteit leidende tekst!

nicolas
Van het eerste nummer althans, de rest wil zelfs niet beluisteren al word ik erom gemarteld. Jeezes!

Hypno
nicolas schreef:

Nou dat valt toch wel mee als je dit al marteling noemt dan heb je Nog niet veel gehoord en kan je weinig hebben. ik vind het stiekem Wel grappig en vermakelijkheid echt hoogstaand is het inderdaad Niet en Necro kan ook veel beter dan dit.

avatar van james_cameron
Gezellige plaat voor als je schoonmoeder op bezoek komt. En nu ik erover nadenk: hoeveel vrouwen zullen dit album in hun kast hebben staan? De moeder van Necro zal vast trots op haar zoon zijn... Maar goed, de teksten zijn dus aan de bijzonder onsmakelijke kant, maar muzikaal is het allemaal best oké. Necro kan echter inderdaad veel beter dan dit middelmatige album. Hopelijk levert hij de volgende keer dan ook iets beters af.

avatar van Hilbert
tjah wat mij betreft ook de minste necro plaat vooral vanwege de ingezonge refreintjes en de weinig echt harde beats die er op staan
Al wil ik nummers als whore/ Vaginal Secretions/I Wanna Fuck nog wel is keihard aanzette toch nog 3*

Berichten verplaatst naar Necro

Big_Z_Jay_L
Wat kan Seks toch een grote topic zijn zeg voor een MC, Necro weet op ieder track mij wel te verbazen terwijl het hele album om seks draait haha..
En net als james_cameron vraag ik me ook af hoeveel dames dit album heeft,
ik vraag me af hoe een meisje over mij denkt, zodra ze erachter komt dat ik deze plaat gewoon leuk vind achja
Necro heeft trouwens wel leuke ideeen om het seksleven interessanter en spannender te maken
Maja toch vind ik dit album vermakelijk.

Je krijgt van dit album echt een raar gevoel in je buik maar tegelijkertijd word je ook best uhmm horny.

TheEntity

Die cover vind ik beter met Savannah Stern (de tweede van links naast de chick met rode lingerie)....

AirMaxJohnny
Leuk albumpje om is tussendoor te luisteren, als Hip-Hop en Porno fanaat kan ik deze dus niet links laten liggen....