Guild of Stags - Ode to the Emperor (2013)

Label: Stag

1. What Do You Know (3:12)
  2. Dirt & Decay (4:47)
  3. Hit N' Miss (3:18)
  4. Million Miles (5:11)
  5. Too Long (6:17)
  6. Schooldays (4:29)
  7. Millionaire (3:03)
  8. They Call It Love (6:20)
  9. The Burning of Scarlet Liege (6:01)
  10. Eighteen (3:20)
  11. Need Her Love (3:25)
  12. Holding You Tight (5:22)
Eindelijk een echt gaaf rockalbum van eigen bodem.
Kaliber AC/DC, Led Zeppelin.
Eerlijk toegeven de geweldige strot van Michael Devlin is van Engelse bodem.
Mensen koop dit album, deze gasten verdienen die kans.

avatar van jailhouserocker1
Heb een aantal nummers geluisterd. Het is idd niet slecht, maar het kaliber Zeppelin en AC/DC vind ik wel heel erg overdreven hoor!

Je moet er niet een paar luisteren, maar allemaal en vaker dan 1 keer.
Dat was mijn ervaring met Led Zeppelin ook al altijd (het wordt dan steeds beter).

avatar van jailhouserocker1
Ben ik helemaal met je eens, maar om ze nou van hetzelfde kaliber te noemen als de (twee van de) grootste rockbands die hier op de aarde rondlopen vind ik toch nog steeds erg overdreven.

avatar van laboomzaa
Op deze site worden bands vaker vergeleken met "grote" bands, niets mis mee toch??

avatar van jailhouserocker1
Nee met vergelijken is tuurlijk helemaal niets mis mee, maar dat zeg ik ook niet. Het is duidelijk muziek die sterk beinvloed is door de jaren 70 (hard)rockbands zoals Zeppelin, helemaal niks mis mee en ik vind het ook absoluut de moeite waard. Er werd hier echter door nulajo68 gezegd dat van het kaliber Zeppelin en AC/DC waren en die kwaliteit dicht ik ze toch echt niet toe.

avatar van laboomzaa
Dan is het natuurlijk hoe men de muziek ervaart..de één vindt het de kwaliteit van Led Zeppelin de ander niet!!

avatar van Bastiaan Tuenter
Dat zeg ie ook. Hij vind dus van niet. Ik ook niet. Maar wel een erg sterke plaat.

Sterke plaat,vrijdag in voorprogramma Navarone gezien,komen live nog beter uit de verf!!