Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated (1992)

Label: Metal Blade

1. Hammer Smashed Face (4:04)
  2. I Cum Blood (3:41)
  3. Addicted to Vaginal Skin (3:31)
  4. Split Wide Open (3:02)
  5. Necropedophile (4:05)
  6. The Cryptic Stench (3:57)
  7. Entrails Ripped from a Virgin's Cunt (4:15)
  8. Post Mortal Ejaculation (3:37)
  9. Beyond the Cemetary (4:53)
avatar van Mart
Toch maar eens geprobeerd, maar een erg tegenvallend album. Opzich hou ik wel van beukwerk van bands als Slayer en Pantera, maar Cannibal Corpse is mij iets te hard en te eentonig. Vooral de drums vind ik erg eentonig, ik heb het idee dat drummer in elk nummer haast alleen maar op snare speelt. Ook zijn er echt totaal geen gitaarsolo's op dit album (muv Addicted To Vaginal Skin), wat ik erg jammer vind. Daarnaast vind ik de nummers zo eentonig dat het mij echt totaal niet lukt om ze van elkaar te onderscheiden.

Toch wil ik nog eindigen met iets positiefs: Hammer Smashed Face is voor mij één van de weinige Death Metal-songs die ik kan waarderen. Ik kan het echt niet laten om te headbangen op dat nummer. Vooral de trage tussenstukjes in dat nummer zijn echt heerlijk.

1* voor Hammer Smashed Face, 0,5* voor Addicted To Vaginal Skin en 0,5* voor de hoes. Tezamen 2*.