Atrophy - Socialized Hate (1988)

Label: Roadrunner

1. Chemical Dependency (4:08)
  2. Killing Machine (3:47)
  3. Matter of Attitude (3:25)
  4. Preacher, Preacher (4:17)
  5. Beer Bong (2:06)
  6. Socialized Hate (5:03)
  7. Best Defense (3:49)
  8. Product of the Past (3:50)
  9. Rest in Pieces (4:40)
  10. Urban Decay (3:30)
  11. Chemical Dependency [Demo] * (4:02)
  12. Rest in Pieces [Demo] * (5:20)
  13. Preacher, Preacher [Demo] * (4:27)
avatar van Kondoro0614
De eerste plaat vanuit de metal top 100 lijst van Kronos. Eigenlijk perongeluk in zijn geheel opzet gisteren tijdens het gymmen maar het pakte me echt heel erg. Zo erg zelfs dat ik hem in de avond nog eens ben gaan luisteren.

Vette plaat dit man. Als ik dit in 2019 had geluisterd dan had ik er bij gekwijld denk ik, toen zat ik echt in mijn thrash tijd. Toch waardeer ik een goeie plaat als dit nog altijd. Heerlijke zang trouwens, strakke riffs en eigenlijk alles wat je mag verwachten..

Leuke ontdekking, ga het zeker vaker op zetten en de andere twee platen ook ff checken.