Sam Gooris - Marijke (1992)

Belgiƫ
Label: J.R.P.

1. Marijke (3:25)
  2. Ze Is Zo Lief voor Mij (3:22)
  3. Gloria (3:33)
  4. Als Ik Zing (3:00)
  5. Samen Uit, Samen Thuis (2:53)
  6. Laat Mij Nu Zingen (3:05)
  7. Kom M'n Liefste Meije (3:17)
  8. Als Wij Weer Dansen Gaan (3:09)
  9. Vriendschap & Vrede (3:47)
  10. Loop Niet Voorbij (3:27)
  11. Geef Me Tijd (2:59)
  12. Laat Mij Nu Zingen (3:14)
0,5
Ik vond dit album recent terug. Jeetje, wat een slechte muziek! Het moet 1 van de eerste cd's zijn die ik met mijn eigen geld betaald heb. Helaas kan ik hier niet meer naar luisteren zonder dat de cd pure ergernissen opwekt. Meer woorden ga ik aan deze cd niet vuilmaken!

avatar van spinout
Volgens mij trad Sam Gooris 2 weekenden terug op bij Sunparks in Mol, waar ik met mijn gezin toen verbleven. Wat een aansteller is die man. Broodmager ook. En helaas geen zangtalent. Hij lijkt niet op de foto op dit album, maar ik neem aan dat er geen 2 Sam Goorisen rond lopen. Ik mag het hopen in ieder geval.

avatar van bikkel2
Zonder de realitysoap van schoonpa Jean Marie had deze jolige Vlaming waarschijnlijk geen poot aan de grond gekregen.
Zoveelste partyzangertje met geen talent.

avatar van LucM
0,5
Ik had het met mijn broer onlangs over Sam Gooris en beluisterde dit album daarom. Menslief, die gozer kan niet zingen en alle nummers zijn verkrachtingen van grote hits of plagiaat van het zuiverste soort (Marijke). Hij werd door manager Jack Rivers gelanceerd vanwege zijn looks en danspasjes (hij imiteerde aanvankelijk Michael Jackson) maar de 'zang' werd bewerkt door vocoders of werd door iemand anders ingezongen. Live heeft hij nooit echt gezongen, hij playbackte enkel.
Inderdaad één van de grootste nontalenten die Vlaanderen ooit heeft gekend en hij blijft in de belangstelling door zijn realitysoap. Van de muziek moet hij het niet hebben.