Hitzone 25 (2003)

Alternatieve titel: Yorin Hitzone 25

Label: BMG

1. Outlandish - Aisha (3:30)
  2. Dewi - Left of Center (3:02)
  3. Kim-Lian - Teenage Superstar (3:07)
  4. Nena - Anyplace, Anywhere, Anytime (3:42)

met Kim Wilde

5. Elvis Presley - Rubberneckin' (3:27)

met Paul Oakenfold

6. Jim - This Love Is Real (3:33)
  7. Marieke - Just Be Happy (3:33)
  8. Daniel Bedingfield - Never Gonna Leave Your Side (3:53)
  9. Kelly Clarkson - Miss Independent (3:33)
  10. Jewel - Intuition (4:10)
  11. Blu Cantrell - Breathe (3:48)

met Sean Paul

12. Lumidee - Never Leave You (3:32)
  13. Sean Paul - Like Glue (3:53)
  14. Beyoncé - Crazy in Love (3:56)

met Pazz the Jazz

15. DJ Tiësto - Traffic (2:54)
  16. The Rasmus - In the Shadows (4:09)
  17. Gareth Gates - Spirit in the Sky (3:28)

met The Kumars

18. Justin Timberlake - Señorita (4:35)

met Pharrell

19. 4 Girlz - Go Dance! (3:46)
  20. Jennifer Lopez - Baby I Love U (4:27)
  21. CH!PZ - Chipz in Black (Who You Gonna Call) (3:02)
avatar van BoordAppel
Tsja, op dit soort albums kan je dus gewoon stemmen aangezien je alle nummers al kent. Zo te zien is het niet zo best op deze cd op een enkel nummer na (like glue, senorita)

1,0
Ik kom gemiddeld op een 1.1 uit als ik elk nummer apart een rating geef en dan deel door het aantal nummers (Crazy in Love, In The Shadows duidelijk het sterkste van dit album). Dat lijkt me bij een verzamelalbum een goede manier om een rating te maken. Bij een artiest album ligt dat heel anders imo, daar gaat het om het geheel. *

neo
BoordAppel schreef:

Ik ken er anders gelukkig maar eentje

avatar van Tommeh
Mag ik de andere 24 toevoegen???

avatar van Daan
1,0
25 bedoel je. Er is namelijk ook al een Hitzone 26.

avatar van Tommeh
Oh, stom van me

neo schreef:

Ik ken er anders gelukkig maar eentje

Lucky bastard. Dan kijk je dus echt nooit MTV, TMF of the Box en dan luister je dus nooit naar de radio?

Ik geef een 3,5*
Wel leuke liedjes maar niet een "top cd".

paranoidandroid
Commerciele rotzooi.

neo
BoordAppel schreef:

Inderdaad, ik probeer al die onzin al jaren zoveel mogelijk te vermijden.

moviefreak#1
Toch maar verlaagd naar een 0,5 want ik vind gewoon niet één nummer op deze cd te pruimen !

neo schreef:

Inderdaad, ik probeer al die onzin al jaren zoveel mogelijk te vermijden.

Dan mis je ook wel de goede dingen hoor. Alhoewel dat natuurlijk weinig uitmaakt als je alleen naar filmmuziek luistert.

Ik luister nooit radio (en kijk ook nooit tv), maar heb écht niet 't idee dat ik iets mis.

De meeste nieuwe dingen krijg ik van horen zeggen. En dan van mensen wiens mening ik respecteer.

De keren dát ik radio moet luisteren (in winkels, als m'n moeder de radio aan heeft) kan ik me echt over het niveau verbazen.

Want zeg nou zelf, draaien ze nu echt Godspeed You Black Emperor! op de radio?

Nee, maar wel Chipz

Dé chipz!? De voormalig nummer 1 op MuMe!!?

Zou wat zijn zeg!

Dat was toch echt het geval (een cheater die nu gebanned is.)

O ja, heb ik gezien ja. Gelukkig houden we zulk soort mensen hier niet.

avatar van John Doe
Gelukkig hangt hun gedrag vaak samen met hun smaak met positieve consequenties. Wat kom je vaak bedrogen uit met popmuziek zeg. Er staan op Hitzones wel meestal 2-7 tracks die iets meer doen dan alleen lekker in het gehoor liggen. Zelf heb ik een cd van mij 4 jaar geleden Shitzone genoemd

zijn er nou nog steeds mensen die deze tijd nog denken een hitzone cdtje te kopen... echt zooonde van je geld en iedereen heeft internet en de mensen die het leuk vinden hebben denk ik ook wel de nummer op hun computerstaan... ik heb geen hitzone maar zou het eigenlijk wel een 0.5 willen geven

CAPIpsv
Deze hitzone vind ik dus helemaal niks aan, staan 6 redelijke, met de nadruk op redelijk, mooie nummers op, de rest is ook absoluut heel erg verschrikkelijk, krijg je gewoon oorpijn van, bij wijze van spreken.

1,5#

avatar van Nicolage Rico
Op deze cd staan echt verdomd weinig goede nummers...
Ik zou deze cd zelfs niet voor EUR 0,10 willen kopen.

Kid A(cid)
Er staan een paar redelijke nummers op. Wederom een cd uit mijn grijze muziekverleden...

dimwit
In the shadows van the rasmus vind ik toch wel een goed nummer. Nou ja, 1* dan maar, de rest is namelijk bagger.

Kid A(cid)
In the Shadows vind ik dan weer een belachelijk kutnummer. Nee, het absolute hoogtepunt is hier toch wel de cover van Spirit in the Sky, uitgevoerd door zo'n Idolsmanneke en een paar gekke comedypersonages.

avatar van Madjack71
Dewi en Kim-Liam, yeah right. Nena, met op zich een aardige opgefriste Anyplace.... Daar is Jim weer!!! Marieke? Jewel, die na foolish games uitgepoept was. The Rasmus, is een guilty pleasure.

avatar van jasper1991
alleen al traffic verdient het puntje

avatar van RogerV
0,5
Ook weer een hoop drama muziek bij elkaar

Om er even wat uit te pikken

-Outlandish - Aisha
Vreselijke verkrachting van mooie plaat van Khaled. Hier zouden mensen voor vervolgd moeten kunnen word

-Jewel - Intuition
Goede zangeres. Jammer van deze koerswijzigingen. Daarmee gaat ze meer op 13 in een dozijn zangeresjes lijken.

-DJ Tiësto - Traffic
Een van de slechtere nummers van Tiesto. Tamelijk ongeinspireerde en afgezaagde trance.

Verder een hele berg 13 in een dozijn nummertjes en ronduit kinderachtige platen. Alleen The Rasmus en de remix van Elvis steken er een beetje bovenuit.

avatar van monique
En wat dacht je van Chipz dat is echt zo slecht.

avatar van Dibbel
Hitzone 25 uit 2003.
Vanaf deze met een DVD erbij, wat eerlijk is eerlijk, dan toch wat meer waar voor je geld was.
3 covers wederom op deze: een erg slechte van Outlandish van Aisha van Khaled, wat hier pas 3 jaar oud is. Een ook niet erg goede van de British Idol runner-up Gareth Gates van het onvergetelijke Spirit In The Sky van Norman Greenbaum uit 1969.
En dan meteen het beste nummer van de plaat: 2 van mijn oude vriendinnen die een cover van hun eigen nummer doen. En goed. Geweldig, was meteen weer verliefd toen ik ze op TV zag.
Anyplace, Anywhere, Anytime..., waar blijft de tijd?
2003 was het jaar van de eerste Idols- en aanverwante talentenjachten, waarvan we hier naast Gareth Gates ook Jim, Dewi en Marieke terugzien. Het nummer van Jim vergeet ik graag, dat van Dewi is heel aardig, al hoor ik daar plagiaat in, en Marieke niet eens zo heel onaardig met een nummer van de aangever van Borsato. Kim-Lian (zat die ook in Idols?) met een best leuke exponent van een geheel eigen genre, ingezet door vooral Avril Lavigne.
Ook In The Shadows van het Finse The Rasmus heeft de tand des tijds wel doorstaan.
Verder nog Beyonce met het swingende Crazy In Love (wat ik nu veel beter vind dan vroeger) en een remix van Rubberneckin' van Elvis Presley (je moet maar durven).
Luister hier nog eens naar, en dan weet jij ook waar Dinand z'n aardappel vandaan heeft....
Tot zover het goede nieuws dan weer.
De rest is namelijk van redelijk/matig met Daniel Bedingfield (niet onaardig), Jewel (meisje toch!), Jennifer Lopez, Kelly Clarkson (die werd later wel steeds beter) en Tiesto (matig tranceliedje) tot gewoon slecht (alle niet genoemde).En Ch!pz is natuurlijk voor de kinderen.
Ik kom hier met een stuk of acht redelijke tot goede nummers warempel tot 2 *en.