The Adventures - Theodore and Friends (1985)

Alternatieve titel: The Adventures

Label: Chrysalis

1. Always (3:55)
  2. Feel the Raindrops (3:45)
  3. Send My Heart (3:45)
  4. Two Rivers (4:25)
  5. Don't Tell Me (4:30)
  6. Another Silent Day (5:02)
  7. When the World Turns Upside Down (4:47)
  8. Love in Chains (3:37)
  9. Hollywood (5:06)
  10. These Children (3:19)
  11. Feel the Raindrops [Extended Remix] * (4:53)
  12. Happy Depression * (3:46)
  13. Life During Wartime [Live] * (3:44)
  14. Nowhere Near Me * (4:32)
  15. Send My Heart [Extended Remix] * (5:02)
  16. These Children [Live] * (3:25)
  17. Tristesse en Vitesse * (4:00)
avatar van evdk
zeer aangename popplaat,heb hem ook op vinyl net als de nodige 12"van de singles ,ook ik heb trading secrtes with the moon(cd) deze is wat minder maar nog steeds lekker om naar te luisteren

avatar van reptile71
Bijzonder, dat een van de betere popplaten van de jaren 80 zo enorm onbekend is gebleven. Zeker de A kant van het album is een opeenvolging van nummers die stuk voor stuks hits hadden kunnen zijn in de jaren 80.

Misschien klink het nu doorsnee, maar het is uit 1985 en had destijds gewoon aan de top kunnen staan naast artiesten als Culture Club, Spandau Ballet, Duran Duran en dat soort 80's bands die toch echt wel erg populair waren destijds. Deze plaat doet daar absoluut niet voor onder en vind ik eigenlijk zelfs een stuk beter dan een gemiddeld album van bovengenoemde bands.