Carrie Underwood - Some Hearts (2005)

Pop / Country
Label: Arista

1. Wasted (3:34)
  2. Don't Forget to Remember Me (4:00)
  3. Some Hearts (3:48)
  4. Jesus, Take the Wheel (3:46)
  5. Night Before (Life Goes On) (3:54)
  6. Lessons Learned (4:09)
  7. Before He Cheats (3:19)
  8. Starts with Goodbye (4:06)
  9. I Just Can't Live a Lie (3:59)
  10. We're Young and Beautiful (3:53)
  11. That's Where It Is (3:35)
  12. Whenever You Remember (3:47)
  13. I Ain't in Checotah Anymore (3:21)
  14. Inside Your Heaven (3:45)
avatar van Justinx
Nee, het been-there-done-that gevoel vliegt me als snel naar de keel. Het plaatje stijgt met geen enkele mogenlijkheid boven al de andere popplaatjes van idolswinnaars. Het is recht-toe-recht-aan popmuziek met hier en daar een snufje country, wat er naar mijn mening gewoon boers is bovenop opgegooit en zich eigenlijk niet eens country mag noemen. Toegegeven heb ik wel enigsins nog kunnen genieten van Some Hearts en Wanted, maar daar houd het verhaaltje helaas voor mij op. Overigens beweer ik nu niet dat Carrie Underwood geen prachtige stem heeft, maar haar muziek is - net als alle andere idolsdeelnemers - erg beneden peil te noemen. Mijn beoordeling blijft dan ook hangen bij een schamel 2-tje.