menu

Streetlight Manifesto - The Hands That Thieve (2013)

mijn stem
3,43 (7)
7 stemmen

Verenigde Staten
Ska
Label: Victory

  1. The Three of Us (5:18)
  2. Ungrateful (4:31)
  3. The Littlest Things (4:50)
  4. The Hands That Thieve (5:40)
  5. With Any Sort of Certainty (6:10)
  6. If Only for Memories (5:28)
  7. They Broke Him Down (5:20)
  8. Toe to Toe (4:22)
  9. Oh Me, Oh My (3:45)
  10. Your Day Will Come (4:44)
totale tijdsduur: 50:08
zoeken in:
3,0
Ik zeg het met enorm veel spijt, maar dit plaatje doet me eigenlijk niet zoveel. Somewhere In The Between (2007) was een prachtig werkje -- bijzonder energiek, melodieus en een uitzonderlijk strak en fel spel van de muzikanten met zanger/gitarist Thomas Kalnoky die al z'n visioenen over je uitstrooide. Dit album heeft meer invloeden van de folk punk - een rommeliger en minder strak geluid meer standaard akkoordenschema's. Het is iets minder duidelijk een geheel. Nuja, in feite wil ik zeggen dat ik het wat saai vind, helaas.

avatar van Siroopdrinker
5,0
Ik moet toegeven dat ik het eerst erg vond tegen vallen. Maar goed, ik geef het nog een kans. En bij elke luisterbeurt kon ik het steeds meer waarderen. Vrolijke Ska Punk, zoals we gewend zijn van Streetlight Manifesto. Top!

Gast
geplaatst: vandaag om 19:29 uur

geplaatst: vandaag om 19:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.