Nog zo eentje die ik vond tussen m'n oude cd-dozen... 'Everything About You' blijft een terechte hit en is nu nog steeds leuk om te horen. En eigenlijk is de rest van deze mini-cd ook best wel te doen, hoewel er niet zo sterk veel variatie in zit.
Whiplash Liquor is eigenlijk een soort van Everything About You part 2 (of andersom), kwa instrumentatie, stemgebruik en nummeropbouw lijkt het behoorlijk sterk op elkaar. Ook het pseudo-rap gezang van Whitfield Crane is zeer herkenbaar.
Op Too Bad klinken ze dan weer behoorlijk poedelrock (genre Bon Jovi), het nummer duurt helaas 2 minuten te lang om echt te kunnen boeien.
Vervolgens de 90's classic 'Everything About You' en het funky rocknummer Sweet Leaf/Funky Fresh Country Club als goeie afsluiter. Tof album dat z'n kracht en energie kan behouden gedurende (en ook dankzij) de korte tijdsduur van 25 minuten.
Madman (in een nieuw jasje) en Everything About You (met een extra 'rap'-stukje als ik me niet vergis) kwamen later terug op America's Least Wanted... Jammer dat we daarna weinig nog van deze kerels hebben vernomen...
***