menu

David Gates - Take Me Now (1981)

mijn stem
3,38 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Pop
Label: Arista

  1. It's You (3:47)
  2. Take Me Now (3:23)
  3. She's a Heartbreaker (2:36)
  4. This Could Be Forever (3:23)
  5. Come Home for Christmas (3:07)
  6. Still in Love (3:18)
  7. Vanity (3:15)
  8. Nineteen on the Richter Scale (3:31)
  9. Lady Valentine (3:34)
  10. It's What You Say (3:07)
totale tijdsduur: 33:01
zoeken in:
avatar van Ducoz
3,5
1.5 ster voor David Gates in 1981. Tja, dat verdient 'ie niet.

En dat uitgerekend ik de gene moet zijn om het recht te praten... Gates ging niet mee met zijn tijd en klinkt op de laatste 3 platen die hij in de late 70s en vroege 80s uitbracht eigenlijk identiek. Overbodig dan, zou je zeggen. Maar hij levert niet in aan kwaliteit en ook hier klinkt Gates weer lekker zonnig.

De vergelijking is misschien gek, maar ergens doet Gates solo mij een beetje aan kale Beach Boys platen denken. Dat wil zeggen; dezelfde zonnige sound en eenzelfde feel, minus de harmonie zang. Nee, best een lekkere plaat.

Heel easy.. maar denk er maar bij dat je aan een zwembad in Malibu zit.. en het leven easy is.

avatar van blaauwtje
2,5
Deze plaat weer eens te voorschijn gehaald, ik gaf hem indertijd 1,5 ster, ik vroeg me af waarom eigenlijk, tijd voor een herwaardering, niet dat ik het nou ineens een wereldplaat vind, maar David Gates verdient die 1,5 nou ook weer niet, het ontstijgt de middelmaat niet daarom een kleine verhoging naar 2,5 ster. Ik zal mijn Bread collectie ook weer eens op de draaitafel leggen.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:10 uur

geplaatst: vandaag om 10:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.