Ja Rule - Exodus (2005)

met Fat Joe en Jadakiss

14. Wonderful (4:30)

met R. Kelly en Ashanti

15. Never Again (4:23)
  16. Daddys Little Girl (5:21)

met Ronald Isley

17. Love Me Hate Me (4:44)
  18. Exodus (Outro) (3:31)
avatar van Reijersen
Dit ziet eruit als een compilatie. Zowiezo slechte rapper.

ja idd een compilatie met paar leuke nrs dus niet echt wat

ik heb gehoort dat hij maar 5000 exemplaren heeft verkocht, na die beef met 50 Cent is er niks meer van hem over

avatar van MJ_DA_MAN
zn naar mijn minst slegte nummer down 4 u staat dr ni eens op

Relax
Ik had dit zelf niet verwacht van Ja Rule, het album is toch best hoorbaar.
Er zijn veel haters hierzo.. 3 x 0.5 en de rest 4.0 ofzo ?
Maar de intro klinkt al goed Exodus dus.
Beat is mooi.
Zijn stem is nu niet zo iritant als op zijn vorige albums, nu gebruikt hij het gewoon.
De beats zijn zelfs fatsoenlijk, voor mij een best geslaagd album voor zo'n soort rapper.
Lyrics luister ik nooit echt naar dus die beoordeel ik dus nu niet.
4.0, ja.

ja rule, astjeblieft, ik word echt ziek van deze rapper.

Doe me een gunst en stop met rappen

Relax
Trouwens ik was een beetje dronken (ik drink btw niet) toen ik een 4.0 gaf.
Ik geef nogal snel hoge cijfers omdat ik niet echt het 0 tot en met 5 systeem handig vind.
Ik vind 0 t/m 10 fijner.
Maar ik geef het nu lekker weer een 3.5, en mischien zakt et nog wel ooit op een dag.

Schelpvandezee
Er is op deze album ook een Dr.Dre productie he !
wisten julie dat

Schelpvandezee
New York is wel een Gruwlijk song dat wel !

welk nummer dan schelp ?

Schelpvandezee
Heb geen idee op zijn eigen site
staat zoiets met new cd produced by dr.dre. enz enz
check het zelf maar

En nu een 3.0

Schelpvandezee schreef:
Er is op deze album ook een Dr.Dre productie he !
wisten julie dat

't Staat idd wel op z'n site, maar dat klopt niet. Wat er wordt bedoeld is Cool & Dre, zij hebben namelijk "New York" geproduceerd. Cool & Dre hebben overigens niks met Dr.Dre te maken.

Marcel²
Al zijn sterke nummers op 1 cd.

eazyfan
een paar leuke gastartiesten maar die kunnen deze cd ook niet egt redden,wel nog redelijk goed.

shappy1010
Symbool van hoe fout het kan gaan met de populaire muziek van nu.

dan zijn er volgens mij toch zoveel talentvolle artiesten in de wereld en dan maakt zo'n schreeuwlelijk et.. onbegrijpelijk. Kan iemand uitleggen wat Ja Rule vet maakt?

De beats zijn niks, zijn flow wil ik het niet over hebben, het klinkt als wat geschreeuw, de teksten zijn flut...

Har-M schreef:

Weet ik niet waar jij dat vandaan haalt mij dit album heeft in de VS rond de 400.000 verkocht.

BB Gambini
Ik vind dit album niet zo goed. De nieuwe nummers zijn goed maar we missen te veel: Kill 'Em All, Race Against Time, The Pledge Remix, Murder Reigns, Caught Up, Can I Get A..., I'm Real (Murder Remix), X, Between Me And You, Down 4 U en Down Ass Bitch.

BB Gambini
En natuurlijk Put It On Me Remix en Rainy Dayz.

Erg goed album als je het mij vraagt.. Veel hits erop, maar jammer dat nummers als Murder Reigns (The Last Temptation) en Murda 4 Life (Venni Vetti Vicci) er niet opstaan.. Want dit waren toch ook echt hits van de meester der Hiphop als je het mij vraagt!

avatar van MJ_DA_MAN
Ja Rule is de meester der hiphop ja, geen touw aan vast te knopen.

Lil Bizzy Bone
@MJ DA MAN

nee idd:P voor mij is de meester van Hip Hop nog altijd The D.O.C.

Wat Off topic berichten verwijderd.

t-h-y-$
Sander_Westmaas schreef:
meester der Hiphop

meester van de hiphop?? mehoela!

PriestMaiden
Goede rapper (nogal in de stijl van Jay Z vroeger, maar dan ietsje minder). @ 50 Cent fans, Curtis heeft de 'oorlog' uitgelokt De tracks die hij maakte met Ashanti waren wel altijd leuk. Maar er zijn inderdaad heel wat betere mc's.

avatar van djwutru072
PriestMaiden schreef:

noem er voor de gein eens drie..