Mary J. Blige - The Breakthrough (2005)

Soul / R&B
Label: Geffen

1. No One Will Do (4:48)
  2. Enough Cryin (4:22)

met Brook

3. About You (4:06)

met will.i.am en Nina Simone

4. Be Without You (4:08)
  5. Gonna Breakthrough (4:02)

met Brook

6. Good Woman Down (4:09)
  7. Take Me as I Am (3:59)
  8. Baggage (3:38)
  9. Can't Hide from Luv (3:54)

met Jay-Z

10. MJB da MVP (3:23)
  11. Can't Get Enough (3:42)
  12. Ain't Really Love (4:42)
  13. I Found My Everything (5:24)

met Raphael Saadiq

17. So Lady (4:16)

met Raphael Saadiq

WeSSeL.. schreef:
Mary J Blige Ft. U2 - One

Nee toch?, tenminste is me anders echt helemaal niet opgevallen. :s

Nee, ze heeft alweer een nieuwe video "Enough crying" erg mooi nummer maar toch weer zonde van die balken, de video is alleen nog niet op tv te zien.

avatar van WeSSeL..
Enough Cryin' is zeker een mooi nummer, één van de mooiste van het album na mijn mening.

Relax
Waarom heeft zij zoveel emotionele nummers, ik word daar zo ziek van als ik haar zo zie acteren in haar clips.

avatar van jowietje
Ik vind dat ze haar nummers wel met Emotie kan brengen, vooral live.

avatar van Cath
Relax schreef:

Whahahahahaha!!! De meeste mensen zeggen, wat mooi, wat diepzinnig.

Relax
Nummers kunnen wel mooi zijn, maar in haar muziek clips kan ze alleen heel iritant zielig kijken in de camera... ziet er niet uit.

Schelpvandezee

avatar van jowietje
Volgens mij niet of toch wel, ach ik weet het ook niet

avatar van Reijersen
Schelpvandezee schreef:
Brook is tog gewoon Mary J. Blige zelf ?!

Ben even op zoek gegaan en er valt niets te vinden over een zangeres genaamd Brook die dit nr met Mary J. gezongen heeft.

avatar van jowietje
In die clip van Touch it (remix) Lijkt ze er wel super veel op. Misschien is Mary J blige schrizofeen (hoe dat ook schrijft)

Relax
Als die "Brook" rapt in dat nummer dan is ze dat zelf..
Ze denkt dat ze origineel is door haar persoonlijkheid te splitsen..

Hmm orgineel is het, maar leuk is anders, appart

Hmm orgineel is het, maar leuk is anders, appart

Vind je dat orgineel Ik ken zoveel muzikanten die dat doen of gedaan hebben! Denk bijvoorbeeld maar even aan Tupac?

Ik mag Tupac niet

Relax
Ik haat Rihanna's muziek tot diep in me hart, maar ze is een lekkerding.
Ontopic!!!

avatar van jowietje
Ik bedoelde dat van Tupac niet hatelijk hoor , maar zullen we testen of Rihanna echt een lekkerding is?

Ik haat Tupac

Ga je mond spoelen, luister zijn muziek en ga je mening even drastisch veranderen

WeSSeL.. schreef:

Sorry ik hou niet van z'n muziek maar ik zal even spoelen hoor ik het al veranderd

Ik mag Tupac niet

Ziet er wat beter uit

nia
Mwah, heb het op een gegeven moment gewoon stop gezet, omdat ik moe werd van al de drama´s die ze heeft geleden en dat het nu een keer afgelopen is en dat ze zichzelf heeft gevonden en een nieuw mens is.
Mary J moet je live horen!
Haar stem is niet gemaakt voor de compact disc.
Die moet je gwoon live zien en dan zie je hoe ze zich helemaal geeft, maar zo is het niks.
Alhowel ik One al wel helemaal kapot heb gedraaid en dat nummer met Busta Touch it. Als ik die beat hoor word ik GEK!

avatar van Cath
Schelpvandezee schreef:

Ja. Haar alterego.

gvs
brook is idd haar alter-ego, dit zei ze zelf bij een concert dat werd uitgezonden op mtv.

verder hou ik echt van haar emotionele muziek, vooral als je het zelf moeilijk hebt dan kan enough cryin echt heel lekker zijn! ik haal er wel kracht en inspiratie uit! hou echt van haar muziek

verder heb ik zo een goed nummer gevonden:

turn of the lights feat jay z.

weet iemand of dit al een heel oud nummer is of juis heel nieuw (geloof het laatste) het is in iedergeval echt super goed.

en ik ben echt van mary gaan houden, ze is gewoon zichzelf en kan gewoon zo goed zingen! ze heeft gewoon iets

Relax
Ik heb het album, maar wat ik uit ieder nummer haal is dat ze problemen heeft met een man... iets wat me niet veel boeit omdat ik nou eenmaal hetero ben.
Want ik wil me vaak nogal inleven in het nummer ofzo, maar aangezien dat hier niet kan

avatar van Reijersen
Relax schreef:

en dus?

dollie
Be without you en one vind ik al goede nummertjes, dus ik wil het album zeker wel eens horen!

avatar van Josje
ik vind het echt een goed album. alle liedjes klinken lekker! *4

Echt gewoon super cd!!! kan er verder nix aan toevoege... 4,5!

Ben dit album gaan luisteren omdat 'One' erop staat. Ben van mening dat Mary een mooie stem heeft, maar de nummers zijn veel te dramatisch en na tien minuten kan ik het bijna niet meer aanhoren. Het nummer 'One' vind ik vervolgens bijna verkracht. Ik vindt de orginele 'One' mooi omdat bono het ingetogen zingt. Mary maakt met haar stem er een powersong van, wat totaal niet klinkt.
2* voor Mary's gouden keeltje

ik vind die versie van one wel zo'n verschrikkelijke belediging voor het orgineel
gatverdamme

avatar van Wib0__